Ето кой печели на евроизборите според астроложката Алена

от Екип Марица

Изборният ден на 26 май е носител на кармична разплата между партиите, вътре и извън парламента, на мъст заради трупана с години неприязън. Разплата между партиите и техните избирателище доведе до промяна на вота на избирателите. Така астрологът Светлана Тилкова – Алена коментира предстоящия вот за европарламента пред Труд.

Астрологичната картина за изборите е ясна – толкова агресия, подлост, насъскване на омраза и лъжи, безскрупулна манипулация на най-първичната част от електората на някои от участниците в изборите, мисля, че досега не сме преживявали, уточнява тя.

Според нея партиите ще се наредят по следния начин – ГЕРБ, БСП, ДПС, ВМРО, АТАКА.

„Изборният ден е най-благосклонен към ГЕРБ и дава възможност за отлично представяне на изборите, нови симпатизанти и възвръщане на доверието към партията”, казва Алена.

Оказва, че за БСП денят също е благосклонен и дава шанс на партията да постигне приемливи резултати. „Но заложат ли на омразата в говоренето и на агресивна кампания, сякаш се готвят за бой последен, трудно ще постигнат партийните си мечти”, прогнозира астрологът.

По думите й ДПС са в лична година на глобална промяна, положителна или отрицателна зависи от тях самите. Ако си навредят, самище го сторят, без външна намеса, което ще им отнеме евродепутат. Правилно водената кампания им осигурява планираните евродепутати.

„Обединените патриоти“ не биваше да се отказват от общо участие. Печелившият им ход беше да са единни и да се явят с обща листа, въпреки междуличностните кризи в отношенията на техните лидери. Губеща е всяка партия – сама за себе си”, отчита Алена.

„Появата на Бойко Борисов винаги успокоява, внася доверие и яснота, а тези избори както и номера на бюлетината 12 изискват от него и му обещават позитивно повлияване на изборния резултат на ГЕРБ. От него се иска присъствие не в телевизионните студия, а разговори по места, сред хората, навсякъде, където е възможно, всекидневно”, съветва асторологът.

- РЕКЛАМА -