Facebook вече разрешава да триете съобщенията си в Messenger

Facebook зарадва своите потребители с възможността да изтрият съобщенията си Messenger в първите 10 минути след изпращане. Тази толкова чакана функция веднага бе приета радостно, защото не веднъж се е случвало хората да изпращат погрешка някое съобщение.

От днес новата функция е налична за десктоп версията на Messenger, както и за последните версии за iOS и Android. Изтриването на конкретно съобщение в първите 10 минути след изпращане има два варианта. Само за вас (просто да не го виждате) или за всички участници в кореспонденцията. Тогава на мястото му, ще пише, че сте премахнали съобщение.

Освен, че част от конкурентните приложения на Messenger разполагаха с тази функционалност от доста време, има и допълнителен фактор вече да бъде достъпна за всички потребители. Това става няколко месеца след като Марк Зукърбърг беше „заловен“, че притежава власт да си изтрива собствените съобщения. От социалната мрежа веднага обещаха, че опция ще я въведат за всички и до тогава Зукърбърг няма да я използва.

mediabricks.bg

Start typing and press Enter to search