Едно ново решение за вашият автомобил – фотоволтаичен навес

Чудили ли сте се, дали има начин да предпазите автомобила си от въздействието на вятъра, дъжда и слънцето?

Замисляли ли сте се, че това може да стане с навес, който да се монтира над автомобила? Ако нямате гараж, със сигурност е по-добре да имате навес, който да предпазва колата от атмосферните въздействия, но знаете ли, че този навес може да произвежда и електроенергия?

Може би това което прочетохте ви изглежда като откъс от научнофантастичен филм, но не, има такова нещо, това са фотоволтаичните навеси, които се предлагат вече и на нашия пазар.

Има не малко компании, която е специализирани в изработката, доставката и монтажа на соларни навеси. Тази фирми, които са сред най-изявените производители на фотоволтаични системи и соларни панели може да ги откриете и онлайн. Потърсете в интернет добри и качествени фотоволтаичните продукти.

Навесите за които става въпрос, могат да предпазят колата ви, като същевременно генерират и електричество. Можете да избирате между единични или двойни фотоволтаични навеси, има и фотоволтаични навесни системи. Соларните навеси се монтират върху карпорт (автомобилен навес), като монтажът е много лесен и няма нужда от друга допълнителна поддръжка, възвращаемостта е голяма и тази инвестиция много бързо може да се изплати.

Чрез монтиране на соларни панели върху карпорта, ще можете да добивате енергия, която е екологично чиста и може да бъде използвана за домакинството или офиса. Освен това можете да я продавате на електроразпределителните дружества.

В сайтовете на фирми предлагащи гтакива навеси, ще намерите фотоволтаични навеси, които са направени от висококачествени монокристални фотоволтаични модули. Предлагат се мощности от 2400 Wp до 3600 Wp, както и инвертори, табла с предпазители, поцинковани стоманени конструкции с наклон и др.

Навесите се предлагат в много цветове, към тях може да се добави и станция за зареждане на електрически автомобили. Фотоволтаичните навеси могат да се използват навсякъде, пред жилищата, офис сградите, ресторантите и т.н. България се намира на такова място, че слънчевите дни не са рядкост. Трябва да се възползваме от тази възможност. Слънцето е източникът, който излъчва възможно най-чистата и безопасна енергия, която е подходяща за битови нужди. Фотоволтаичните навеси ще ви позволят да произвеждате достатъчно енергия, те ще ви спестят средства, а автомобилът ви ще е на сухо и защитено място целогодишно.

Онлайн, може да откриете гореспоменатите навеси, както и много други продукти. Запознайте се с цените и различните модели. Ако се затруднявате с избора си, специалистите ще ви обяснят всичко, ще дойдат на място при вас и ще ви посъветват какъв навес да изберете.

Качеството на продуктите е гарантирано от доказани фирми. Търсете компании които са от водещите в производството и монтажа на фотоволтаични системи. Важно е всички продукти да са произведени от качествени елементи. Знак за това е когато се предлага 25 годишна гаранция за производителност и системите са съобразени с европейските стандарти.

Start typing and press Enter to search