След два концерта в София през тази пролет, билетите за които бяха разпродадени за броени дни, Ицо Хазарта е подготвил ново издание на лайв шоуто към дебютния си соло албум „Неправилен рап“ в SOFIA LIVE CLUB на 28 септември (събота) като това е и откриването на клуба за новия сезон.

2019 определено бе годината на Хазарта: през февруари „Браво“ превзе ефира, през месец май хит беше „Гладен“, а саундтрак на летните месеци стана парчето му съвместно с Mascota & D-Trax „Известна“. Видеоклиповете към трите трака общо са генерирали близо 20 милиона гледания в YouTube, албумът продължава да владее първите позиции в класациите на дигитални магазини като iTunes, Deezer и Spotify, а като продажби на дискове “Неправилен рап” без съмнение е най-успешният музикален албум в модерната история.

Верен на себе си, Ицо Хазарта е пренесъл на сцена музиката си с впечатляващо лайв шоу, с участието на Белослава и Homelesz, както и красавиците от балет „Нова“.
Билети за събитието вече се продават в мрежата на EVENTIM на адрес  https://www.eventim.bg/bg/bileti/ico-hazarta-neprabilen-rap-sofi-sofia-live-club-1148646/performance.html  на цени от 20 и 33 лева като по-скъпият билет включва CD с албума „Неправилен рап“.

- РЕКЛАМА -