Недвижими имоти във Виница – съвети при покупка от Superimoti

Когато решите, че ще купувате имот в някой черноморски град и харесвате тези, които са в северната част, Варна е Вашият избор. Един от най-търсените квартали в момента, за закупуване на жилище, е Виница. Той се намира само на 3 километра от курорта Св.Константин и Елена. Води се част от район Приморски. В този квартал има предимно нови къщи, както и бутикови сгради, а отдалечеността му от центъра на Варна е около десет километра. Цените на имотите не са високи в сравнение с тези, които се предлагат в скъпите квартали на града и тези, които са близо до плажовете.

Защо да купите имот във Виница

Освен красивите жилищни сгради, от които можете да избирате, в квартала има и основно училище, което се намира в централната част. На изхода на квартала към Аладжа манастир е конната база, която се е използвала доста преди години. Има редовни автобусни линии, които свързват квартала с центъра на града. Сградите са много поддържани, а морето не е далеч. 

Много хора предпочитат този квартал, именно защото е отдалечен от центъра на града и динамичния начин на живот. Този тип жилища са като вилите извън града и носят спокойствие и тишина. Там можете да си отпочинете подобаващо или да се съберете с близки и приятели за празници.

Имоти Виница

На какво трябва да обърнете внимание, когато решите да си купите имот в кв. Виница

Първо трябва да решите дали ще живеете там или ще я използвате само през уикендите. От това зависи каква големина ще бъде – ако е за постоянно живеене, трябва да съобразите стаи за всеки член от семейството, а ако ще е само за почивка, можете да изберете и с по-малко стаи. 

Какъв бюджет можете да отделите – това е най-важният въпрос. От него зависи дали ще изберете луксозен имот във Виница или ще вземете някой, който след това ще трябва да реновирате. Можете да изберете и къща с двор за продажба, а има възможност да закупите парцел на изгодни цени и да си построите сами къща. 

Защо да изберете агенция Superimoti

Те ще ви помогнат да намерите едни от най-добрите обяви за района на Виница , както и за много други квартали на Варна. Ако имате затруднения, можете да получите съвет от професионално обучения екип с дългогодишен опит. Голям избор от обяви за различни видове имоти в цялата страна. 

Start typing and press Enter to search