Инфраструктурни подобрения по пътя към Първа лифтова станция Симеоново-Алеко

Започва изпълнението на проект за инфраструктурни подобрения по пътния участък между Околовръстен път и Първа лифтова станция Симеоново-Алеко. Ремонтът на отсечката се финансира от строително-инвестиционно дружество „Недвижими имоти дивелъпмънтс“, инвеститор на новия жилищен комплекс River Park, и е изцяло подкрепено от кмета на район Витоша – инж. Теодор Петков.

Целта на проекта е подобряване на транспортно-експлоатационните качества на настилката на пътното платно и осигуряване на безопасност на движението и комфорт на пътуващите в участъка. Отсечката осъществява достъпа от околовръстното шосе на София до начална станция на най-дългата пътническа въжена линия у нас и ще улесни всички решили да я ползват, за да прекарат време на Витоша.

Община Витоша и кметът инж. Теодор Петков подпомогнаха начинанието с оглед подобряване на инфраструктурата на жилищния район. Проектът е част от дейностите, които River Park осъществяват за кампанията „Добрият съсед“, целящи да дадат личен пример като жители на една общност в споделена среда.

Компанията „Недвижими имоти дивелъпмънтс“ има повече от 40 години опит в областта на недвижимите имоти и е 100% дъщерно дружество на Dynamic Group – международна инвестиционна група със седалище в Холандия, основана през 1973 г., като по-голямата част от дейностите й са свързани с развитие на недвижими имоти в глобален мащаб.

Start typing and press Enter to search