Интимни прически: женски интимен дизайн

Промените в модата за женски интимен дизайн са обратно пропорционални на модата за мъжки стил в дизайна на лицевата окосменост.

Добре поддържан пубис е същото като добре поддържаните крака, маникюр или педикюр. Една жена е по-уверена в себе си, когато знае, че е добре поддържана и неустоима.

В допълнение, интимните прически освобождават сексуално. Те добавят „жар“ на жената. Това се отразява на интимните й отношения, страстта и желанието за секс.

Dirty Martini

Това е, когато има малък триъгълник върху венериния хълм, който много прилича на бразилската кола маска. Гарантирано ще се почувствате като някое от секси момичетата на Джеймс Бонд.

Именно това е най-горещата интимна прическа, по която всички жени полудяха, а мъжете изгубват ума и дума от удоволствие само при вида й.

И удоволствието не спира до тук. Има най-различни „коктейлни” прически. Разгледайте какво е актуално в интимните прически на жената и изберете своя тренд.

The Shot / Шотът

Тази интимна прическа е идеална за всички, които обичат нещата да са чисти. Ако искате да запазите малко косъмчета „там долу”, това може да е точно за вас.

The Prosecco / Просеко

На интимните устни се запазват малко косъмчета, за да се създаде илюзията за бутилка шампанско. Ако искате може и да е само с размерите на чаша за шампанско. Това е идеално за тези, които обичат нововъведенията.

The Pint / Халба

Това е перфектният избор за тези, които предпочитат по-естествен, по-пълен и окосмен външен вид на интимните си части. А и очевидно е и най-безболезнената кола маска от всички изброени.

Start typing and press Enter to search