Топ модел на Playboy предизвика обществен интерес и дебат във фейсбук групата „Забелязано в София“

‼️

Жанета Осипова – топ модел на Playboy с аристократичен маниер на изкусителност! Малко знаем за сърцето и душата ѝ, но много за физическата ѝ красота!

 

Фотосесиите ѝ са на най-високо ниво в еротичното фотографско изкуство на България. Разгледайте уеб сайта https://janetaosipova.com/

 

Възмутена, Жанета прави снимка на изхвърлени книги и я публикува във фейсбук групата „Забелязано в София“. С това предизвиква разгорещен дебат, в който усърдно се включват хора с неграмотно изписани коментари, но пък с велик апломб.

 

Темата е важна! И основният въпрос е „Какво трябва да правим с книгите, които вече не искаме“.

 

Редно е това да бъде организирано от общините, за да се случва по достатъчно оперативен, правилен и лесен начин. Книгите да бъдат събирани, така както се събират вече старите дрехи, както се събират лекарствата, батериите и излязлата от употреба техника – на определени за това места и подходящи начини.

Но не това се коментира във публикацията на Жанета. А какво ли не друго. Дори потребител с име Тодор Димитров се възползва от възможността, за да се изкаже за… храните:

Коментар към публиказията на Жанета за изхвърлени книги в контейнер за боклук

 

За Жанета Осипова има и други новини със социален характер. Наскоро, заедно с Любен Дилов син, заснемат първа серия от поредица „Бокачо 2020“. Може да изгледате видеоклипа в уеб сайта на списание Плейбой.

 

Любен Дилов син и Жанета Осипова в „Бокачо 2020“

Осипова и Дилов разказват забавна история в семейна обстановка.

Но в началото на видеото Жанета споменава, че се е записала за доброволец в борбата с COVID-19.

Телефонът за повече информация, на контактния център на Столична община е 0700 17 310

Start typing and press Enter to search