Как да подредибм „жабката“

Жабката на колата бързо се превръща в място за съхранение на какви ли не дреболии и в крайна сметка в нея цари пълен хаос. В действителност тя трябва да е място за съхранение на редица вещи от първа необходимост за реакция в различни ситуации. Ето какво да държим в жабката на колата и как да я организираме.

1. Документи. Повечето автомобили идват с удобна папка, в която са поместени ръководството, сервизната книжка. В нея има и отделения за допълнителни документи и е идеален начин да внесем ред в тях. Ако нямате такава може да използвате обикновена папка с джобове за тази цел.

2. Комплект преходници за зареждане на мобилни устройства чрез запалката. Задължителен за технологичните почитатели от 21-ви век.

3. Фенерче. Фенерчето може да бъде безценен помощник в търсенето на багаж в багажнника нощем или при търсенето на евентуална повреда. Добре е то да е на ръчна манивела, за да не се окаже, че няма батерии точно, когато най-много ви трябва.

4. Хартия и химикалка. Повечето от вас сигурно вече държат и двете неща в жабката си, но ако нямате, бързо поправете този пропуск.

5. Ако има място в жабката, може да си направите и малък комплект с кърпички (мокри и сухи), лепенки за порязване, безопасни игли, захарчета, пластмасови прибори. Никога не се знае какво ще се случи по време на път, особено по-дълъг.

Start typing and press Enter to search