Boyscoutmag.com дава пълна информация

ИНФОРМИРАЙТЕ СЕ КАКВО МОЖЕ ДА НАПРАВИТЕ. Разгледайте официалните ресурси ТУК.

ПОМОГНЕТЕ ДИРЕКТНО. Искате да дарите онлайн, но се интересувате от всички възможности? Прегледайте СПИСЪКА С ОРГАНИЗАЦИИТЕ, които действат на терен в Украйна и имат нужда от помощ.

ДАРЕТЕ СРЕДСТВА НА УКРАИНСКИЯ ЧЕРВЕН КРЪСТ. Не се чувствате комфортно да дарите директно на украйнските въоръжени сили ТУК, за да се подмомогнат с медицинска и логистична подкрепа? Окей, можете да дарите и на украинския червен кръст ТУК и ТУК.

ИМАТЕ ПРИЯТЕЛИ ОТ IT СЕКТОРА В УКРАЙНА? Пратете им този ФОРМУЛЯР ЗА ЕВАКУАЦИЯ НА ТЯХ И ТЕХНИТЕ БЛИЗКИ ОТ УКРАЙНА към България.

ПРЕДОСТАВЕТЕ УБЕЖИЩЕ ЗА НУЖДАЕЩИ СЕ БЕЖАНЦИ. Имате свободен апартамент, къща, стая или хотел и имате желание да ги предоставите за временно ползване от бежанци? Последвайте примера на НИКОЛАЙ НЕДЕЛЧЕВ ОТ PUBLICIS и ВЛАДИСЛАВ ГЕОРГИЕВ и ги споделете в социалните мрежи или се регистрирайте онлайн ТУК (инициатива на българската тек екосистема).

СЛЕДЕТЕ БЪЛГАРСКАТА FACEBOOK ГРУПА за ПОМОЩ ЗА УКРАИНСКИТЕ БЕЖАНЦИ.

 

Вижте всички възможности тук https://boyscoutmag.com/2022/02/kak-da-pomognem-na-horata-v-ukraina

 

Българското правителство откри единен информационен портал в помощ на напускащите Украйна.

В сайта, който се намира на следния адрес: https://gov.bg/bg/ukraine , е поместена пълна информация за изискванията на граничния контрол при влизането в Република България.