Как да разберете, дали го обичате? За секса става дума…

Дори Фройд „лично“ да ви каже, че обичате секса, защото акушерката, която е помагала при раждането ви е била в овулация, или че не обичате секса, защото същата се е гърчила от ПМС („предменструален синдром), когато сте проплакали за първи път – не му вярвайте.

Ако беше вярно първото, всяка година щяхме да имаме не по 12 кандидат-плеймейтки, а организаторите да предлагат поне двойно повече поради статистически натиск от броя акушерки.

Ако беше вярно второто – щяха да ни претупват набързо с 5 – 6 Зайки-Изкусителки и това е. Въпреки че възрастовата граница на акушерките вече не е само в категория „критическа“, като при учителките. Не редно да празнуват на Бабинден.

Фройд може временно да ви сащиса с аргумента, че АГ специалистът, който е следял бременността на майка ви, е страдал от колеблива еректилна дисфункция и затова сега вие се чудите, защо веднъж изпитвате удоволствие, веднъж – не чак толкова.

Вярвайте в само в едно – възбудата ви зависи само от вас.

Дори Наталия Кобилкина и Румен Бостанджиев, заедно да обединят професионализъм, за да ви демонстрират как се стига до мощен оргазъм – не, това не се учи като се гледа, а като се прави.

Нека не забравяме и психиката. Мадлен Алгафари няма да ви е от полза, ако сте истерясали на тема секс и материалните последици от това – бременност и деца, не пари. Въпреки че и двете са пари, при това с обратно текучество.

*

Очаквайте продължението следващият уикенд. Ще добавим в заглавието (обновена).  :  )

А до тогава разходете се тук ИНТИМНО

Start typing and press Enter to search