Playboy България: Какво и кого може да прочетете в 189 брой на „Плейбой“?

Съдържание на новия 189 брой на списание „Плейбой “ – отново в поза 69 – страна А и страна Б

Страна „А“ на 189 брой – списание Плейбой

На страница 8 „СЕНЕКА НА ПАНАИРА В ТРЪН“  – текст от дълбоката мисъл на Любен Дилов син. Но пък до бездънното му въображение може да се докоснете на страница  16, където авторът разказва за общото и различното между фитнеса, стриптийз  аеробиката, диетата на Пиер Дюкан, Кама Сутра и за всякакви други начини да постигнете оргазъм, поне на емоциите си.

На страница 10 „ПЕПИ ЛАШОВ: ПО ТРУДНИЯ НАЧИН…“

Интервю с Пепи Лашов – „Кралят на нощна София“, който пръв показа, още през 90-те, как се правят качествени заведения и нощни шоу програми.

На лъскавата страница 16 от „Плейбой“ лъсва и лъснатата истина за женската мастурбация под заглавие ЖЕНСКАТА МАСТУРБАЦИЯ ОТВАРЯ ПОРТАЛ КЪМ АДА“. Полезно четиво и за мъже, и за жени.  Авторът Кирил Петров дава 13 основателни причини на жените да си доставят сексуално щастие. Такова щастие ще почувстват и мъжете, които прочетат статията.

Страница 43 – „СЕКС НА ЕКС“ автор и модел Алекс Йорданова.

Преди да прочетете 43 страница, погледайте дълго страница 42. Без значение дали сте жена, мъж или си разнообразявате сексуалната принадлежност. За страници 44, 45, 46 и 47 отделете повече въображение, ако сте мъж. Дамите пък да вземат пример, както и да обърнат внимание на обувките.

Страница 48 е само за ценителите на Алфа Ромео. С авторът Кирил Петров ще си „поговорите“ за прочутата италианска автомобилна марка. За Жулиета и Джулия, също, даже в подробности.

Списание Плейбой държи на качествените коли, качествените питиета, качествените мъже и качествените дами.

Страница 54 е поредното доказателство за това, защото сексапилната Ангелина Ангелова разговаря с Алекс Манчев  за творбите му, които са едни от най-въздействащите в художествената актова фотография. Снимките са забележителни и с висока художествена и еротична стойност. Някои от въпросите на журналистката с безкрайно дългите крака са смущаващи.

Страница 70 и провокативно дръзката Мирослава Цанева разкриват отваря ли врати училищната униформа или предимно… панталони.

Дали униформата предизвиква сексуална възбуда може да се провери и на практика, като се премести поглед на страница 71 и 73. 189 брой на списание „Плейбой“ е доста богат еротични снимки.

Пътеписно…

Следват няколко страници с уникално забавен и интересен текст и снимки на Али Хаджийски, който разказва за своите пътешествия по света.

Анатомия…

След цялата научно – популярна история на Хаджийски, следва биологично – популярната история на Габи. Освен гърдите и дупето й, може да видите и как изглеждат те, като са облечени в дантели. Но забележителното е признанията на красавицата в интервюто на Плейбой с нея – цели 9 страници… повечето в снимки.

Сред толкова еротика следващите 106 – 109 страници на Плейбой са посветени на Иван Несторов. Мария Маркова-Марчела, го притиска в разни посоки с какви ли не въпроси, а той пък си и признава разни неща… То кой ли може да устои на Марчела. Китаристът ѝ разказа подробности даже и за новия си клуб.

От тук нататък списанието ще ви разходи в аристократична посока. А за финал – еротичен разкош.

Страна „Б“ на 189 брой – списание Плейбой

Обръщайки списанието наобратно навлизаме в света на Калин Терзийски. Последван от формулата на Емил Йотов – ПАРИ – ГЪРДИ – ПАРИ ПРИМ.

Списание Плейбой 189 брой.

Доставете си тези 200 страници разнообразно удоволствие!

Start typing and press Enter to search