Катето Евро и Георги Тошев ли замениха Слави Трифонов?

Материал на в. Капитал:

„Игрите на звездите“ по bTV срещу „Игри на волята“ по „Нова тв“

Двете най-гледани телевизии bTV и „Нова тв“ ще инвестират в нови за пазара риалити формати. В края на май bTV ще излъчи пилотното издание на „Игрите на звездите“. Предаването е по лиценз на световния формат Celebrity Game Night. В новото шоу по bTV популярни лица от българския спорт, култура и шоубизнес се впускат в забавна надпревара с игри, музика и хумор в опит да сбъднат мечтите на обикновени хора.

Водеща на „Игрите на звездите“ е актрисата Катерина Евро. Бенд ще изпълнява всяко музикално желание на гостите. Авторът и продуцент Георги Тошев и музикантът Денис Ризов са капитаните на двата отбора, в които всяка седмица Евро ще кани по две гост-звезди, както и по един участник, за чиято мечта или кауза те ще се борят.

През есента вместо на Big Brother „Нова тв“ ще заложи на колумбийския риалити формат „Игри на волята“. За предаването телевизията ще си партнира с Old School на Нико Тупарев.

Шоуто ще се снима на български плаж, а участник в него може да бъде всеки, който се отличава с решителност, сила на характера, остър ум и физическа издръжливост, съобщиха от телевизията. Тя вече обяви кастинг за участници. Победата ще бъде за най-добрия, стигайки до крайния предел на риска и голямата награда – 200 000 лева.

Start typing and press Enter to search