Колко похотлива е всяка зодия?! Знаехте ли за Скорпионите? Овенът пък е винаги готов.

Кой е на-великият любовник в зодиака?

Колкото и да не вярвате в зодии и астрология, вероятно сте забелязали, че във всеки от нас има по нещо, което до някаква степен се повтаря и в другите, които са родени приблизително в същия месец от годината.

Характерности може да се забележат и по отношение на похотливостта, желанието за секс и еротичните фантазии.

Дали е вярно?

 

Овен

Винаги готов.

Овните са сред най-разгонените в зодиака. Те винаги казват директно това, което мислят, и искат, колкото и вулгарно да е то. Налитат на всичко и всички. Колкото бързо идва сексуалното им желание обаче, толкова бързо се и изпарява.

Телец

Нивата на тестостерона при тях винаги са високи. Те обичат всичко – да гледат, да докосват, да вкусват. Бавният и качествен секс е тяхна запазена марка. Преди това ще подготвят всичко до най-малкия детайл – свещи, музика, шампанско, ягоди. Могат да се похвалят и с оригиналност, и с въображение.

Близнаци

Хормоните им кипят и са навити на всеки. Обичат разнообразието и експериментите в леглото. Особено дръзки са в приказките си, с които могат да накарат дори звезда от филм за възрастни да се изчерви. Само неспособността им да се концентрират им пречи да се превърнат в отлични любовници. За сметка на това са отлични за работа на еротичен телефон.

Рак

Той е неспособен да прави секс без чувства. За да бъде готов за интимност, трябва първо да бъде покорен с думи. Когато обаче спечелите доверието им, те оставят всички задръжки настрана. Запазена марка е невероятната им нежност.

Лъв

Това безспорно са най-разгонените хора на света. Партньорите им ги определят като най-добрите любовници в зодиака. Могат да го правят с всеки, по всяко време, по няколко пъти. Уникални са в способността да склоняват околните да спят с тях. Сексуалната им енергия е нестихваща.

Дева

Те са живият пример, че тихите води са най-дълбоки. Външно изглеждат стабилни, хладнокръвни и рационални. В леглото обаче са всеотдайни и готови на всичко, за да задоволят партньора. Те знаят как е необходимо да протече сексуалният акт и е напълно възможно да споделят своята градивна критика относно уменията на партньора си.

Везни

Почти всички воайори и ексхибиционисти са представители на зодия Везни. Те обожават да правят секс пред огледалото, да пробват нови пози и всякакви секс играчки. Въпреки това не са сред най-сексуалните. Могат да бъдат определени по-скоро като романтици, способни да овладяват нагона си.

Скорпион

Фатално обаятелни, те биха могли да ви покажат нови аспекти на сексуалните отношения. Скорпионът е най-разгоненият знак. Забравете за конвенционалните движения. След като ви отведат на седмото небе, е много възможно просто да си тръгнат. Въпреки че харесват еднократните забивки, те способни и на дълбоки и стабилни връзки.

Стрелец

Те са напълно лишени от задръжки. За тях романтиката и дълбоките отношения са глупости, много по-важно е да има див секс. С времето креватните изпълнения се превръщат в спорт. Стрелецът обича да доставя удоволствие и проявява ненадминато въображение в отношенията си. Сексът на открито е запазената му марка. В леглото обичат да се излежават с часове, да се гушкат и да се смеят.

Козирог

Стабилни и уравновесени в живота, те са готови за секс във всеки момент от денонощието. Емоционално резервираните Козирози изобщо не са свенливи в леглото. Инстинктът им не знае почивка, но се разкрива само пред когото трябва. Партньорът им често не може да ги догони в тази дисциплина.

Водолей

Някои експерти смятат, че най-великият любовник в зодиака е именно Водолеят. За разлика от повечето зодии обаче, за тях това е едно изцяло физическо удоволствие, което няма нищо общо с емоциите и чувствата. Склонни са да експериментират до доста извратени граници. Трудно намират партньори, които да не се отвратят от тези любители на разнообразието.

Риби

Колкото и да не ви се вярва, тях ги мързи да правят секс. За сметка на това очаквайте големи дози романтика и нежност. Поезия, рецитиране на стихове, серенади – всичко това е типично за Рибите. Когато се запалят обаче, са готови да изпълнят всички желания на партньора в секса.

В този календар като че ли зодиите нямат значение, желанието е… ясно.

Start typing and press Enter to search