КОРОНАВИРУС- КАК ДА СЕ ИЗЛЕКУВАМЕ ОТ ВИРУСИ?

ЗДРАВЕКОРОНАВИРУС- КАК ДА СЕ ИЗЛЕКУВАМЕ ОТ ВИРУСИ?

*информацията е от фейсбук. Бъдете отговорни, консултирайте се с лекар!

Коронавирусът, както и всички останали вируси умират при висока температура на организма. Вирусите умират при температура по висока от 38.3 градуса. Това е реакция на имунитета, когато вирусът е вече навлязъл в кръвта на организма, успял е да превземе клетки и се е възпроизвел. Мъртвите клетки са успели да изпратят предсмъртни писма до имунитета и тогава се задейства цялата му налична сила.

Ако в този момент пием медикаменти за смъкване на температурата, ние потискаме имунитета и създаваме условия за възникване на бактериална инфекция. Бактериалната инфекция може да удари не само белият дроб, но и всеки един орган. Всичко е строго индувидуално.

Какво трябва да направим ако вирусът ни атакува?

1.Спираме да се храним две денонощия.
Когато се храним 80 процента от имунитета отива за неутрализиране токсините от храната. Когато гладуваме 100 процента от имунитета ни отива за битка с вируса.
2. Ако вдигнем висока температура, но не по висока от 39.5 градуса, в никакъв случай не вземайте медикаменти да я смъкнете.
3. Пийте чай от лайка и липа.
4.Всеки ден пийте сока на 2, 3 лимона с 2 чаени лъжички мед.
Изолирайте се в къщи на топло и пестете енергията си. Не се натоварвайте физически.
5. Сутрин и вечер пийте по 30 до 40 капки спиртен извлек на прополис. Прополисът помага на имунитета, като убива доста вредни патогени.
6. Вечер преди лягане пийте от една до десет капки кислородна вода. Започнете от една капка и увеличавайте дозата докато стигнете 10 капки. Кислородната вода помага на организма доставяйки атомен кислород в червата да се възпроизведе силен имунитет.
7. Пийте вода с високо рН. Горна баня и Девин са такива.
8.Три пъти на ден си слагайте под езика по една чаена лъжичка сода бикарбонат и я задръжте в устата 3 минути, след което си изплакнете устата. Содата прониква чрез слюнчестите жлези и алкализира лимфата. Вирусите не виреят в алкална среда. Содата и лимоновият сок ще Ви помогнат да си алкализирате организма.
Измивайте зъбите си със сода бикарбонат.Не ползвайте флуорни пасти.
9. Общото количество чай, вода и лимонов сок не трябва да е по малко от 3 литра на денонощие. Пийте течностите топли, с температура близка до телесната.
10. Ако до четири, пет денонощия температурата не изчезне означава че вече имате бактериална инфекция и сте за болнично лечение с антибиотици. Ако спазите горните девет правила до това няма да се стигне. Бъдете уверени.
11.След гладуването от две три денонощия температурата трябва да изчезне. Започнете да се храните с настъргани моркови и елда без масло и с малко сол. Продължавайте да пиете сок от лимони, чай от лайка, кислородна вода и гаргара със сода.

ЗАПОМНЕТЕ!

Имунитета пада:

1. Когато преяждате;

2.Когато се простудите;

3. Когато препиете с алкохол;

4. Когато не си проветрявате помещенията, т.е. липса на достатъчно кислород;

5. Когато Ви обгазяват с промишлени отрови;

6. Когато ядете сладкиши и захарни изделия;

7. Когато пиете киселинни напитки, като бира и безалкохолни;

8. Когато се храните с киселинни и консервирани храни;

9. От 30 до 50 мл. Ракия на ден алкализирват организма, над 50 мл. го окисляват. Така че не прекалявайте с алкохола.

ЗАЩИТА ОТ КОРОНАВИРУСА И ДРУГИ ГРИПНИ ВИРУСИ

Освен маска , ръкавици и очила, което не е достатъчно ефективно, най добре е сутрин и вечер да направите следното:
Две чаени лъжички кислородна вода разтваряте в 200 мл. чаша с топла вода. Наливате си в ръката и смъркате през носът няколко пъти, за да мине в носоглъдката. Гаргарате се няколко пъти. След 10 минути, разтваряте две чаени лъжички сода бикарбонат в 200 мл. затоплена вода и правите същата процедура. Дори да сте вдишвали вируси през деня с тази процедура ги умъртвявате в слизестата тъкан на носоглътката и не им позволявате да влизат в белият дроб. Дишайте само през носът си! Ако коронавирусът Ви порази носоглътката, правете горните процедури по три четири пъти в денонощието.
Ползвайте Боров Прашец и чай от Бамбук на Нова ера. Тези два продукта бързо ще засилят имунитета и алкализират организма, което ще доведе до бърза и ефективна развръзка в битката с вирусите. Когато гладувате, по минимум 10 таблетки на ден Боров прашец и по литър чай от Бамбук са достатъчни да Ви хранят и напояват клетките, в това число и имунните клетки. А те са важни за справяне с вирусите. Токсини от храната с Боров Прашец не се отделят. Така че изходът ще е в наша полза.
Горе написаната статия е лично мое мнение и не задължава никого да вярва в нея. Имате си лични лекари. Съветвайте се с тях. Изразих познание вследствие осем годишният ми опит с разрешаване на здравни проблеми от различен характер. Занимавам се с не традиционна медицина и не мисля да вляза някога в болница, но все пак ако се наложи ще вляза. Уважавам лекарите, но не и методиката на лечение. Според мен има нещо сбъркано.
Спазвайки горните правила според мен Вие сте стъпили на правилният фундамент за лечение и защита от вирусни инфекции.

08.03.2020г. ИЛИЯ ИЛИЕВ – Горна Оряховица.

 

***

За превенция и в помощ в лечението на висусни заболявания, прочетете за чай “Слънчева Билка” със състав: сладък пелин, карамфил, орех, левурда, безсмъртниче, бял равнец, лайка. —>>> https://www.facebook.com/protivoparaziten.chai/
https://solar-herb.com/

Ако сте пропуснали:

Още теми...