Козирог 2020

източник bulletin.bg

Финансовият хороскоп обещава осезаеми приходи от пролетта до есента. Парите ще идват от най-различни източници. Само не забравяйте да пресмятате внимателно бюджета. Ако работите с вълнение, но без напрежение, ще можете да си стъпите здраво на краката.

Материалното ви състояние няма да страда, но не трябва да забравяте, да бъдете пестеливи. Ако планирате големи покупки, нека това бъде в края на лятото. До този момент сметката ви ще бъде пълна, така че ще имате достатъчно средства за всичко – ваканция, пътуване в чужбина, обучение и покупки за домакинството.

Важно е да не влизате в дългове и да не взимате кредити. Козирозите, в годината на Плъха, са в състояние сами да се измъкнат от всяка, трудна, финансова ситуация. Ако чуете за промоции, тръгвайте по магазините! 2020 година не е подходяща за рискови начинания, затова не влагайте пари във всичко наред. И се опитайте да бъдете разумни, дори ръцете ви се протягат към нещо безумно скъпо. Но през зимата ще можете да си позволите повече от преди.

Хороскопът препоръчва на Козирозите да си намерят допълнителна работа. Тя може да бъде в друго направление на дейност. Спомняйте си за лечение, обучение и вещи за гардероба. Вие не сте на необитаем остров, а живеете в обществото. Значи, трябва да изглеждате съответстващо, да привличате внимание и да бъдете модно облечени.

Ако решите да направите основен ремонт, планирайте го за края на пролетта. През този период ще постъпват пари по сметката ви и ще получите помощ от роднините. По-добре се откажете от вложения в големи проекти.

Хороскопът обещава на Козирозите много работа. Ако пропуснете нещо или го пренебрегнете, то след това изобщо няма да успеете да го направите. Не оставяйте нищо за „след това“, довършвайте проектите и бъдете отговорни. Възможно е да изтекат сроковете на поставените задачи.

И това, особено, ще се усети в края на пролетта или есента. Годината на Плъха е страхотен период за реализирането на комерсиални планове. Само бъдете внимателни с капиталовложенията, всичко пресмятайте! Началството ще ви прехвърли част от задълженията, постарайте се да приемете всичко с мила усмивка.

На Козирозите ще им се наложи да се придържат към колективната работа и сътрудничество с бизнес-партньори. Само редовно обсъждайте с колегите нюансите на работата, за да може сътрудничеството да протича в правилното русло и да не води до финансова катастрофа. В годината на Плъха, особен успех очаква Козирозите, които работят като финансисти, икономисти, хора на изкуството и шоу-бизнеса, педагози и лекари. Ако пред себе си поставите практичният подход, а също и активизирането на стари проекти, то видимо ще се издигнете нагоре в кариерата.

Здравен хороскоп за 2020 година за Козирог

Козирозите трябва да пазят черния и белия дроб. Нали разбирате намека? Трябва да се разделите с алкохола и с цигарите. Иначе ще се наложи да работите повече за лекарства, отколкото за нужните на семейството. Витамините, закаляващите процедури и физическите упражнения ще ви помогнат да се защитите от вирусните заболявания. Ако се заемете с всичко това, то успеете да избегнете грипа, хремата и много други, неприятни заболявания.

Стресовите ситуации, в годината на Плъха, могат да се отразят видимо на външността ви. Козирозите трябва по-малко да нервничат, да бъдат позитивни и да се научат да излизат от проблемите, по всякакви начини. Повярвайте в себе си и в своите сили, тогава ще успеете да се отървете от депресията. Хроничните заболявания ще напомнят за себе си в разгара на пролетта или есента. Взимайте бързи мерки.

Астрологичната прогноза препоръчва на Козирозите да оправят храненето, да ограничат мазнините, сладкото и соленото. Особено, ако усещате, че бъбреците реагират при приема на такава храна. В летния период бъдете много внимателни при къпането във водоеми. А и не трябва дълго да стоите на слънце. Може да се доверявате на народната медицина, но не до фанатизъм, все пак е добре да посещавате лекар. Иначе, усложненията ще се окажат много тежки.

Благодарим на bulletin.bg