Кръстина Кокорска – Криста представя новия си сингъл “Отново”

КУЛТУРА Кръстина Кокорска - Криста представя новия си сингъл “Отново”

„Отново“ е заглавието на новата песен на Криста. Тя е и част от предстоящия първи самостоятелен албум на певицата. С тази песен тя изразява своята артистична същност и усещането си за съвременно звучене на музиката. Сингълът е истинско музикално и визуално откровение, в абсолютна хармония с нейната душевност.

Музиката и текстът са написани от популярната певица и автор на хитове Рейчъл Роу. Аранжиментът е дело на Страхил Велчев – Kink и Борислав Бояджиев – Борче. Концепцията за цялостната визия на клипа е на Криста, реализирана от режисьора Костадин Торков – Коцката, в партньорство с оператора Йордан Георгиев.

Кръстина Кокорска, по известна като Криста е един от артистите на съвременното поколение с най-разностранен талант. Нейните музикални способности се разгръщат ярко както на българската попсцена, така и на театралната – в спектаклите на Камен Донев. През 2020 г. певицата е избрана от известния бродуейски режисьор Уест Хайлър за главната женска роля в популярния в цял свят мюзикъл “Шрек”, поставен за първи път у нас. Нейния глас разпознаваме и в анимационните герои на касови филмови продукции като “Тролчета”, “Малката стъпка”, “Сладките грозничета”, а наскоро бе поканена да дублира гласа на Бионсе в новата екранна адаптация на “Цар Лъв”.

В последните четири сезона на популярното риалити шоу “Гласът на България” Криста предава опита си като вокален педагог, обучавайки бъдещите музикални звезди.

Популярни

Още теми...