Лео Кадели: В България най-лесно се създават врагове

В България най-лесно се създават врагове, в момента, в който спреш да им помагаш заради тяхното нахалство. (говоря и за хора, които са около мен, УЖ БЛИЗКИ към каузата ни и УЖ помагат с УЖ добро сърце, но в един момент падат маските и забравяш защото изобщо си тук)
Напоследък доста хора започнаха да ме мразят, защото просто не продължавам да им помагам. Това са хора без морал, без ценностна система и без щастие. Единственото, което притежават е интерес и интриганство, които хранят душите им. “Храни куче да те обича, храни човек да те мрази”.

Майка Тереза е казала: “Правиш ли добро на някого, веднага ще те обвинят в егоизъм и задни мисли” (добавям и : “Ще те обвинят тези, които никога не са правили истинско добро, тези, които от самото начало са тръгнали с лична изгода”).
Но ти прави добро, въпреки това!

Ровете за мен, където пожелаете, разпитвайте, колкото искате и вярвайте, на когото искате. Може и да напишете името ми в Google, ще видите и добро, и лошо, защото аз съм жив човек. Вярвайте на всяка дума, даже ако искате към лошите добавайте и няколко от вас, но прочетете хубаво кой ги пише и помислете защо ги пише.
Живял съм бил на дарения на хората(Кой го казва? Този, който не успя да се добере до тях или онази малка…., с която не съм лягал?), ми, който мисли по този начин нека да не прави дарение и изобщо да не ме вижда, защото аз съм здрав човек и нямам намерение да живея на помощи.
Бил съм наркотрафикант, (Кой го казва- наркозависимият?) и ако съм допуснал грешка в живота си, съм платил за нея. Да, доверих се на хора, но нищо, нали си имам едно наум вече. Бил съм длъжник на държавата? Да, не съм съгласен с два акта, мисля, че са неправомерни, нямам ли право на това? Та ние сме си родени длъжници (И коя го казва? Тази, на чиято врата частен съдия изпълнител тропа всеки ден и затова няма нищо на нейното име, а после: “Лео, можеш ли да ми дадеш пари назаем, че съм изпаднала в истерия и ще ме изгонят?” ).
Всеки един от вас има право да вярва на това, което пожелае. Всеки месец се разочаровам, че се намират единици хора, които плюят и мразят(не само мен, разбира се), но в същия момент съм много щастлив, че всеки ден откривам нови стотици страхотни българи, които помагат от сърце(и не само чрез мен, разбира се). Нали сте добри, вие “хората”, които пишете за мен? Има доста хора в нужда, абитуриенти в неравностойно положение, защо не помагате? А вие “хората” се занимавате с платформата ни или по-точно с мен, защото просто вече не сте желани в живота ми или в платформата. Оказа се, че омразата в доста българи съществува още, а това е основата причина България днес да е на това положение. За радост, добрите са много повече и съм сигурен че един ден ще победят, но дотогава се изисква човешко търпение и наказание по законов ред (да съдиш всеки, който ти споменава името, без твое разрешение).От тази демокрация сме на това положение, плюят собствената си държава, плюят родните си и не си говорят с години, българи плюят българи, бездействат и накрая пред огледалото си казват “аз съм голяма работа” . На тези хора, които пишат за мен до един ще им бъде потърсена отговорност, защото те са просто “Интернет и Google казаха”, просто едни бездарни писари. Явно животът на толкова много хора е до такава степен скучен, че се занимават с моя, но явно това ги храни, както душата им така и стомаха. Тези хора, за жалост, когато става въпрос за лошо бързо се обединяват, но така бързо се разпадат, защото един лош човек не може да бъде в екип с друг лош човек. Вярвам в Господ и в съдбата, така че да се надявам, че той е справедлив и ще покаже с времето кой е грешен. Досега е показал как, защото достатъчно ги е наказал като ги направил злобни и неуспешни. Сигурен съм, че един добър човек няма да си губи времето дори да прочете това, което аз пиша(може би ще го направи от уважение към мен, за което съм му благодарен), защото той е зает да се грижи за семейството си, за работата и за щастието си, но аз съм длъжен да го напиша заради последните нападения върху моето име и името на десетките хиляди, част от платформата, която аз създадох. Пак казвам, който вярва в това, което аз заедно с вас правя, нека бъде част от нас. Който се съмнява, нека изчака да се убеди, който не харесва, нека напусне платформата ни и мен, а който ме мрази, нека продължава. От понеделник, за жалост, ще имам още един разход за адвокат и да се обясняват малко, а всички дела, които ще се водят и в случай че бъдат спечелени, след като се извадят разходите, остатъкът от сумата ще даря на хора в нужда. Тези “хора” пак ще помагат на платформата, но този път явно неволно. Никого не съм молил за нищо и на никого не дължа обяснения. Не искам никой да съжалява мен, защото знам, че този товар е тъжък и сам съм го товарил, съжалявайте вашите деца в какво общество живеят. Общество, в което думата “ЕСЕ” се разпространява по-бързо от едно добро дело (без значение кой го прави).
Няма да пиша имена на “хората” и на сайтовете, за да не им правя реклама и трафик, защото всяко ваше кликване върху заглавие на статия от някой измислен сайт, му носи печалба и така той продължава да съществува. А вие преценете сами кой е измамникът тук. Пак казвам, не искам изобщо да ме информирате кой какво пише за мен, моля. Всичко се следи от конкретния юрист и от една сила, която се нарича Господ, а той действа най-справедливо. Да се надяваме, че ще пишат повече такива измислени сайтове, за да събираме още повече дарения за хора в нужда. Ще се радвам, ако адвокатът, който ще се заеме със случая, да е от платформата, за да може всичко да направи публично и прозрачно, защото все пак става въпрос за имиджа на платформата ни.

Чул някой някаква клюка и тръгнал да става разследващ журналист, за да може да го сподели с двама-трима, където познава. Ми, добре де, но кой ви упълномощи? От толкова много разследващи журналисти няма хора на протестите.
Съжалявам, че трябва да вкарам негативно настроение в тази прекрасна група, но това го правя единствено за хората, които ми вярват и ме обичат, а знам, че те не са малко.

Приятели, аз имам малко повече свободно време от вас, затова го отделям за добри дела, а не за глупости. В началото разходите по тази кауза ги плащах аз, защото знам какво е да нямаш и не съм алчен, после доста хора от вас повярвахте в мен и сега вече е обратното, повечето средства се събират от дарители. Мислите ли, че ако бях тръгнал да мамя, щеше да има в последния отчет над 2 000 +? Мислите ли, че ако имаше нещо скрито щяха да ме подкрепят държавни институции, толкова много сериозни медии, толкова много добри човеци, които ме спират по пътя и ми даряват, а аз това непрекъснато го споделям с вас. Един измамик така ли действа? Дават му нещо анонимно и той бърза да го показва? Не, приятели. Един измамик действа точно като тези, които си нямат собствена работа и щастие и тръгват по чуждото. Ми, такова ви е и семейството, и обществото, в което живеете (имам предвид на тези, които не спят през нощта и мислят за мен и за това каква ли измама съм направил).
Аз продължавам да помагам на хора като баба Недка, а вие сами си преценявате на какво да вярвате- на това, което виждате или на това, което чувате. Наркомани, измамици, алчни, интриганти, нещастни, неблагодарни има много, няма нужда за още един. Аз избирам характера си, справедливостта и добрия пример с истински приятели.
Да, имам такива и то откакто съм в България. Семейни, щастливи, страхотни приятели.

Всички онези, които плюят по моето име, аз ги запознах помежду си. Ей, неблагодарници, поне ми кажете едно “благодаря” , защото се намерихте чрез мен и сега си правите дружина срещу мен. Но вашата няма да вдигне планина, а едно…!

Не, не нападам България, напротив-аз я обичам много, също не нападам и българите, напротив – обичам ги. Моята жена с която живея е българка, моето дете също наполовина е българин, но изяснявам, това, което се пише по мой адрес и от кого се пише.
Продължавам да се чувствам щастлив от прегръдката на баба Недка и подобни като нея.
Поздрави, Лео!
(Съжалявам още веднъж за дългия и неприятен пост, но малко по-късно денят ще го направим позитивен, защото добрите дела продължават, въпреки недоволството на изгонените хора от групата. Тези, които доста пъти пътуваха с мен, но в един момент спряха, а аз продължавам. Защо спряха, да не би вече да не са “добри хора”? Не, разбира се, спряха, защото не се сбъднаха мечтите им- един за лайк, друг за пари, трети за власт).

От фейсбук групата на Лео Кадели Приятели , ПОМАГАЙТЕ!

Start typing and press Enter to search