Лео Кадели защити малката Цветелина, чиято снимка беше публикувана под новина, свързана с непълнолетна ромка, станала майка

На 26 декември в интернет се разпространи новина за 12 годишна ромка, която е родила от пълнолетният си приятел. Фронт бг, като агрегатор на новини, автоматично изтегля едно към едно голям брой новини от различни издания, като коректно посочва източника – по този начин публикува и информацията за невръстната родилка. По-късно, Лео Кадели пише отворено писмо до БТВ груп, във фейсбук групата си „Приятели, помагайте“, с което сигнализира, че снимката към новината, която се разпространява из интернет е на друго дете. След като Фронт бг разбра за недоразумението замени снимката и потърси Лео Кадели. В разговор с него стана ясно, че момичето от снимката се казва Цветелина, както и че е с нелека съдба. Считаме, че е редно да се извиним за недоразумението на малката Цвети, както и да благодарим за сигнала на Лео.

Призоваваме,  всички наши читатели, когато имат основателни причини да ни сигнализират за нередност, да не се колебаят и да го направят. Имейлът и фейсбук страницата https://www.facebook.com/front.bg.novini/ са ни лесно достъпни, денонощно  и може да реагираме възможно най-бързо. Това, коректно е описано и в Общите условия за ползване на уеб сайта, с които се съгласявате, когато влезете в него.

Светли празници и благодатна 2020 г.! Мир, смирение и любов в дните на Рождество Христово!

- РЕКЛАМА -