Юни
Геомагнитната прогноза за първия месец на лятото е благоприятна. Промени със средна сила са възможни на 8 и 9 юни.

Юли
Подобна ситуация се очаква през юли. На 7 и 29 юли – слаби трептения, 15 юли – магнитна буря със средна сила. Можете да планирате почивката си!

Август

Но през август трябва да внимавате. Месецът ще започне със слаби изригвания на Слънцето (2 и 3 август). Но в средата на месеца на 16 и 17 август е втората най-силна магнитна буря през 2019 година. Метеорологичните хора ще усещат ефекта до края на месеца. В допълнение към това, друго избухване ще се случи приблизително около 18 – 20 август. Възможно е обостряне на хронични заболявания.

Септември
Месецът е доста спокоен, силни магнитни бури ще се появят на 6-ти и 26-ти.

Октомври
Октомври е сравнително спокоен месец. Прогнозите предвиждат три малки колебания: на 1, 29 и 30 октомври. Сред здравните проблеми най-вероятно да се проявят биоритмите и нарушенията на съня.

Ноември
На 11 и 15 ноември се очаква слаба магнитна буря, а 18 ноември – силна. Тя ще се прояви под формата на понижаване на кръвното налягане и умора.

Декември
Магнитното колебание със средната сила се очаква на 3 декември. Преди новогодишните празници можете да се отпуснете. От 25 декември до края на месеца метеоролозите предсказват две от най-мощните магнитни бури: 26 и 29 декември. Хората ще усещат последствията до 2 януари 2020 година.

Продължителните главоболия, мигрените, хипотонията, хипертонията и общата слабост не са целият списък на болезнените реакции на организма към геомагнитни бури. Те възникват като реакция на земното кълбо към слънчевата активност, която може да продължи от няколко часа до няколко дни.

Вижте това – БИЛКОВ ЧАЙ ПРИ ВИСОКО КРЪВНО

- РЕКЛАМА - евтин куриер