Мария Игнатова

ЛЮБИМАТА ВОДЕЩА НА БЪЛГАРИЯ С НОВ ПРОЕКТ, ОЗАГЛАВЕН “БЕЗ ГРАМ #ИнстаСрам”

  БЕЗ ФИЛТРИ И БЕЗ ЦЕНЗУРА  НА СЦЕНАТА НА CARRUSEL

Какво прави Мария Игнатова тези дни? Освен “Господари на уеба” водещата подготвя и нещо съвсем ново. Феновете й  ще имат възможност да я видят в едно ново амплоа съвсем скоро.

Водещата получи покана от един от най-популярните столични клубове, да направи свое шоу на сцената му. Хумористично, иронично и саркастично, разбира се, защото зад него стоят сценаристите на “Господари на ефира”.

На 14 февруари Мария  ще превземе сцената на столичния Carussel клуб  заедно с колежката си Алекс Раева и специалните им гости  Ненчо Балабанов и Рафи! Заради очаквано големия интерес клубът обяви и втора дата – 15 февруари.

“Омръзнало  ли ви е  от абсурдите, които ни заобикалят? От всички недоразумения и нелепици на родната  ни действителност? От  политици и други лъжци, фалшиви хора, от които на всички ни е писнало?  Вярвам, че един от най-добрите начини да се справим с това са хумора и иронията. Приготвили сме много от тях, обещаваме  шеметни моменти на смях, хубава музика, хумор без цензура и без политическа коректност”, споделя подробности от кухнята Мария. “Ако и вие като нас се чудите какво да правите с 14 февруари, заповядайте да го прекараме заедно със смях и музика”.

Билетите  за шоуто вече се разграбват на https://grabo.bg/sofia/shou-s-mariia-ignatova-02fwmn

- РЕКЛАМА - евтин куриер