На 8 феврурари е стартът на най-новия медиен проект на България – “Те са!”

На 8 февруари в 19:00 ч. българско време е стартът на най-новия медиен проект на България – “Те са!”, в който Наталия Гуркова ще разговаря с успели у нас и зад граница артисти, спортисти, икономисти, политици, лекари, учители и други,информират от ПРофайл.
Първият брой на проектът изследва нашите корени, представя културата на нашите деди – траките. Проф. Иван Маразов хвърля нова светлина върху символиката на тракойските златни съкровища, а уникални кадри с най-големия български археолог на всички времена д-р Китов затвърждават тезата на режисьора Стилиян Иванов, че най- древната европейска култура се е зародила по нашите земи и тя стои в основата на съвременната човешка цивилизация.
Следващи гост в предаването ще е примабалерината, режисьор и педагог Маша Илиева, художничката Лили Димкова – дъщеря на лечителя Петър Димков, треньорът и режисьор Нешка Робева, писателят-мъдрец Любомир Левчев, д-р Людмила Емилова – световно признат диетолог, художникът Ставри Калинов, реставраторката на българската църква в Истанбул – архитектът Фикрие Булунмаз, суфи учителя от Иран Мохамед Чубдари и др.
Субтитрирано на английски език предаването на Наталия Гуркова и Стилиян Иванов ще се гледа не само в YouTube и Facebook, но и в 20 телевизионни канала на Канада, един от които (ICI) ежеседмично представя програмата на български език “Зорница”,допълват още от ПРофайл.

Start typing and press Enter to search