Надежда Василева ГЕРБ представи политическата си платформа, Борисов критикува евролистата на БСП

Премиерът Бойко Борисов разкритикува левицата, че лидерът на европейските социалисти Сергей Станишев не е в евролистата.

Премиерът Борисов беше много критичен към проекта на БСП за евролиста, като по думите му само Деница Златева е подготвена. Той определи като негативен знак, ако лидерът на ПЕС остане извън евролистата.

Той изтъкна, че кандидатите на ГЕРБ са най-подготвените за постовете на евродепутати, но не спести критиката към партията си.

Премиерът изтъкна постигнатото от партията, но не спести и грешките. Борисов дойде при съпартийците в края на форума на ГЕРБ, след като гледал как представят платформата за евровота. И в половинчасовата си реч разгроми листата на БСП.

Бойко Борисов – министър-председател и председател на ГЕРБ: Трябва да ви кажа, че ми харесахте. Трябва да ви кажа, че ми харесахте. Като им видях листата, може би имат само един човек, който нещо разбира от европейска работа: г-жа Златева. Оттам нататък е шпионин, държавна сигурност, шпионин, държавна сигурност. И понеже знам, че нашите колеги от СДС ще заподозрат Русия, съм убеден, че дори и те нямат нищо общо с тази листа. Действително много троянски коне ще влязат в Европарламента.

 

Вижте повече от прякото включване на Надежда Василева

Start typing and press Enter to search