Надежда Василева ГЕРБ представи политическата си платформа, Борисов критикува евролистата на БСП

НОВИНИ Надежда Василева ГЕРБ представи политическата си платформа, Борисов критикува евролистата на БСП

Премиерът Бойко Борисов разкритикува левицата, че лидерът на европейските социалисти Сергей Станишев не е в евролистата.

Премиерът Борисов беше много критичен към проекта на БСП за евролиста, като по думите му само Деница Златева е подготвена. Той определи като негативен знак, ако лидерът на ПЕС остане извън евролистата.

Той изтъкна, че кандидатите на ГЕРБ са най-подготвените за постовете на евродепутати, но не спести критиката към партията си.

Премиерът изтъкна постигнатото от партията, но не спести и грешките. Борисов дойде при съпартийците в края на форума на ГЕРБ, след като гледал как представят платформата за евровота. И в половинчасовата си реч разгроми листата на БСП.

Бойко Борисов – министър-председател и председател на ГЕРБ: Трябва да ви кажа, че ми харесахте. Трябва да ви кажа, че ми харесахте. Като им видях листата, може би имат само един човек, който нещо разбира от европейска работа: г-жа Златева. Оттам нататък е шпионин, държавна сигурност, шпионин, държавна сигурност. И понеже знам, че нашите колеги от СДС ще заподозрат Русия, съм убеден, че дори и те нямат нищо общо с тази листа. Действително много троянски коне ще влязат в Европарламента.

 

Вижте повече от прякото включване на Надежда Василева

Популярни

Още теми...