Най-интересните и значими новини, статии и събития

НОВИНИНай-интересните и значими новини, статии и събития

Къде може да намерите най-интересните и значими новини, статии и събития?

Има доста новинарски онлайн медии, които по различни критерии представят важното за деня или седмицата. Може би трябва да се доверите на издания, които ви допадат по най-близки до вас критерии.

Дългогодишно издание в рубриката си МЕДИА И РЕКЛАМА отразява тревожното положение за спад в приходите на БТВ.  Можем ли теоретично да предположим, че рекламодателите се насочват към , което от своя страна означава, че те ще се развиват още по-качествено?

Новинарските сайтове селектират новините си по различни приоритети. Могат да реагират бързо. Интернет изданието за кратки новини представя най-важното за деня накратко. Често дори само като заглавия. Какво по-добро за нямащите време или търпение да изгледат или изчетат подробни публикации?!

По същата схема, но с видео от водещите ютуб канали интернет изданието за видео новини представя новините на най-гледаните новинарски медии в България. За тези, които не искат да чета, а само да слушат или гледат.

Новини с добавена стойност е акцентът на нюзбг сайт, тоест приоритет е не новината а коментарът за нея.

Предимството на новинарските онлайн медии е че са гъвкави и лесно адаптивни към нуждите или предпочитанията на читателите си. Нещо което телевизиите, радиата, вестниците и списанията не могат да си позволя.

Ако сте пропуснали:

Още теми...