Време беше, след 15 години брак

След 15-годишен брак, Мередит решила, че е време да промени някои неща, като внесе вибратор в спалнята.

Най-страшната част е била очакването на реакцията на съпруга ѝ.

Не, че не бях заинтересувана – просто никога нямах куража да вляза в такъв магазин. По време на моминското ми парти, повечето от моите приятелки ми подариха секси бельо. Малко се надявах да ми подарят огромен вибратор, но нямах късмет.

Не ми помогна, че съпругът ми Тим веднъж каза, че секс играчките са само за жени, които нямат късмет с мъжете. През петте години, които излизахме и 15-те години брак, купуването на секс играчка онлайн, прекоси ума ми само няколко пъти. Това, което винаги ме спираше е мисълта, че Тим може да се обиди.

Тогава, дъщеря ни замина да учи в университет и не знаех какво да правя. Тим и аз прекарвахме много повече време заедно и имаше повече място за интимност. Проблемът беше, че ми доскуча. Правим секс по един и същ начин постоянно – същата позиция, същото място (леглото) и почти по едно и също време един, два пъти седмично.

Когато се осмелих да говоря за това с една от приятелките ми, тя ми каза за нейния приятел, Заекът. Разбира се, тази играчка ми беше позната от “Сексът и градът”, но мисълта за купуването ѝ за мен, изглеждаше абсурдна. Тя ми каза, че е получила “най-хубавия оргазъм в живота си, но аз все още бях скептично настроена.

Аз също имах оргазми и то хубави. Но понякога трябваше много да се потрудя за тях. Затова, когато тя продължи и ми каза колко бързо е успяла да достигне върха, бях решена да пробвам.

Поръчах играчката онлайн и се постарах Тим да не е вкъщи, когато пристигне. Когато поръчката пристигна, Тим не беше у дома, затова аз отворих кутията. Не знаех, но когато го държах в ръцете си видях, че “ушите” на заека доставят директно стимулиране на клитора.

Приятелката ми не се шегуваше – накара ме да получа оргазъм, бързо. Сега, единствения проблем беше, как да представя играчката си на Тим. Онази вечер, когато се прибра, аз му сервирах вечеря на терасата, сипах ни малко вино и обърнах разговора към секс.

Споменах му, че моя приятелка ми е казала за Заекът. Преди да успее да каже нещо, аз го попитах, “Какво мислиш ако аз опитам нещо такова?” Тим се замисли за малко и после каза, “Ако се нуждаеш от това.”

Обясних му, че не се нуждая от това, но просто исках да опитам нещо ново. Извадих моя приятел на батерии и му го показах. За моя изненада, той не се разстрои. Всъщност, с целият този разговор за секс, правихме секс в двора, което беше нещо ново. След това, Тим предложи да влезем вътре и да “пробваме новата ми играчка”.

Въпреки, че бях развълнувана, бях и малко неспокойна да покажа на Тим, колко бързо стигам до оргазъм. Не исках да нараня егото му. Но се оказа точно обратното. Тази вече и няколко след това, експериментирахме с играчката ми.

В началото я използвахме само накрая, когато беше мой ред да получа оргазъм. Но започнахме да пробваме други неща, като включването на сексуална игра, което означава, че когато всъщност правехме секс, бях много по-възбудена. Дори опитахме да използваме Заекът, докато Тим все още беше в мен и за резултат, получих първия си оргазъм по време на секс.

Няколко седмици по-късно, когато разговаряхме за това, Тим призна, че първоначално е бил скептичен към това, но бързо добави, че когато е видял колко много удоволствие ми доставя, не се е замислял. “Всичко, което те кара да искаш повече секс е бонус”, каза той.

Щастлива съм да кажа, че подцених способността на съпруга ми, да остане спокоен в лицето на силиконов заек. В края на краищата, единственото нещо, за което съжалявам е, че чаках толкова дълго да опитам нещо, толкова забавно.

*Всички имена са променени.

Източник: womenshealthmag.com

kakvozabravi.com

- РЕКЛАМА -