Не се качвайте зад волана, ако сте правили френска любов!

Нова мода в Бургас! Бургазлийки шофиращи под въздействието на опиати се оправдават, че са правили френска любов като са поглъщали семенната течност.

Отчита ли положителна проба дрегерът, ако сте полънали сперматозоиди?

Медици твърдят, че е възможно при тест за алкохол и наркотици, направен при рутинна проверка от полицаи – тестът за дрога да даде положителен резултат, ако е погълната семенна течност. Напоследък в Бургас, обаче, това твърдение се оформя като тенденция при не малко шофьорки, които са спирани за проверка.

Още преди седмица Флагман.бг съобщи за много красива дама, която е спряна за рутинна проверка от полицаи в центъра на града. След като й е  направена проба за алкохол и наркотици – тест за дрога е дал положителен резултат. Пред мъжете на властта, обаче, красавицата се оправдала по изключително забавен начин – не била вземала амфетамини, но малко преди да се качи да шофира правила френска любов на гаджето си и погълнала щедро всичко, което той е успял да й осигури!

От „Дарик радио“ разкриха допълнителни подробности. На 10 януари т.г. шофьорката е спряна за проверка и тестът показва наличието на бензодиазепини, амфетамин и метамфетамин. Но шокът за полицаите се удължил заради твърдението на красавицата, че малко преди да я спрат тя е правила разгорещена френска любов с приятеля си и щедрите орални удоволствия довели партньора й до бурен екстаз, на който тя не пропуснала да се наслади буквално и докрай. Затова и полевият тест по слюнка дава такъв резултат за наличието на опиати.

Разбира се официално версията й е била отхвърлена, а доколко остава в действаща в съзнанието и подсъзнанието на всички запознати със случая това не е нужно да се коментира.

Но от този случай става ясно, че полицаите доста често чуват това обяснение. При това в рамките на месец се оказало, че в Бургас има доста почитателки на класическата френска любов, която практикували малко преди да се качат на волана.

Остават няколко въпроса да дискусии. Дали някой медик не се е пошегувал с бургазлийки, като им е пуснал тази версия, за да се оправдават? Или ако е вярно, че при поглъщането са сперматозоиди – тест за наркотици може да даде положителен резултат, то може ли жена да носи наказателна отговорност за погълната семенна течност?

Говори се, че юристи предлагат да се направи следствен експеримент, за да бъде официално установено дали се предават наркотични вещества при орална любов и доколко би отчел резултати, дрегерът докоснат от устните на жена доставила орални удоволствия на мъж прекалил със спиртните напитки и опиатите.

Дали и как точно би било възможно да се проведе този експеримент оставяме на въображението ви.

Start typing and press Enter to search