Нов водещ и пролетно настроение в екип на bTV Radio Group

КУЛТУРА Нов водещ и пролетно настроение в екип на bTV Radio Group

Светла Насвади се присъединява към новинарския екип на радиогрупата
    Днес bTV Radio Group посреща пролетта с ново попълнение към новинарския си екип в лицето на Светла Насвади. От първи март радиослушателите ще чуват гласа на Светла в новинарските емисии на всеки кръгъл час в програмата на радио N-JOY – абсолютният лидер във всички изследвани възрастови групи на територията на страната* и Z-Rock – рок радиото на България.

Завършила магистърска степен в специалност Славянска филология в СУ „Св. Климент Охридски“, Светла притежава богат опит в медиите, включително в редица онлайн издания. „ Щастлива съм да се присъединя към екипа на bTV Radio Group. За мен е привилегия и отговорност да работя и да се развивам в едни от най-слушаните радиа в България“, казва Светла Насвади.

Голяма част от професионалния си път тя е специализирала в сферата на спорта, към който проявява и сериозен личен интерес: „ Играя ръгби в клуб “Самодиви” от година и половина“, казва новият глас на радиото. Ръгби е прекрасен спорт и съм щастлива, че успях да превъзмогна предразсъдъците си, че той е само за мъже. Изпитвам истинско удоволствие да тренирам и ми се иска да привлека повече момичета да опитат този спорт “, разказва Светла .

„ Радвам се, че професионалист като Светла се присъединява към семейството на bTV Radio Group !“, казва Жени Марчева – изпълнителен продуцент на новините и актуалното съдържание в ефира на станциите bTV Radio, N-JOY, Jazz FM, Classic FM и Z-Rock  „ Време беше новинарският ни екип, който към момента е изцяло съставен от мъже, това са Стефан Хранов и Огнян Гунчев, да се обогати от присъствието на една красива и умна дама “.  

* По данни на ГАРБ , ноември 2018 година

Популярни

Още теми...