Новините на 16 март, накратко

Изправиха терориста от Нова Зеландия пред съда

28-годишният австралиец Брентън Тарант се изправи пред съд в Нова Зеландия, където му беше повдигнато обвинение за убийството на 49 души в Крайстчърч. По време на изслушването Тарант се подхилквал ехидно и правел с ръце знак, който изразявал превъзходство на бялата раса, съобщава в. „Дейли мейл“ . Освен Тарант задържани бяха и още двама души, като

Демонстрантите разграбиха магазини на булевард Шанз-Елизе в Париж в събота, по време на 18-ия протест на „жълтите жилетка“, характеризиращи се с насилие, след като в последните седмици участието в тях намаляваше, съобщи АФП.

Протестиращи албанци от цялата страна опитват да щурмуват парламента на страната. В столицата на Албания Тирана се провежда многохиляден антиправителствен протест. Недоволството започна мирно, но впоследствие се стигна и до сблъсъци с органите на реда, съобщават световни медии.

 Мустафа Карадайъ: Държавата ни е по инерция

„Едни европейци в Брюксел, с обратни действия в България“. Така председателят на ДПС Мустафа Карадайъ Мустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село определи управляващите от ГЕРБ в своето изказване по време на възпоменателния митинг-събор в с. Барутин.

Start typing and press Enter to search