Обяснение в… секс? Доброволната секс играчка на жените над 40

 Ако някой доброволно ти се принесе в сексуална жертва, трябва ли да отхвърляш щедрата оферта?

 Казват, че за секса няма възрастови граници, въпреки че моралът е силен психологически коректив за това докъде може да се прекали във волностите.

Любовната допустимост която по неписани закони обществото  може да понесе се изчислява лесно.  Разделяте възрастта си на две и я събирате със седем. Не падайте под тези години когато избирате партньор за секс или за вечна любов. Формулата е подходящ ориентир и за жени и за мъже въпреки че отдавна е доказано друго – около до 10 години разлика е най-оптималната за пълно щастие. Всички останали варианти са „садизъм“ и „мазохизъм“ за психиката и тялото, колкото и да се заблуждаваме, че е много готино. Тези, които вече са опитали – знаят това. Дали си го признават или егото продължава да се инати е друга психо диагноза.

И докато мъжете не разбират колко им е несъстоятелно да въртят любов с „внучката“ или „дъщерята“ погледнато по възраст, то жените първосигнално мислят за това дали е редно оргазмените удоволствия да й се причиняват от набор на сина й. На страниците на  Мила.бг психолог споделя свои мисли по темата от личен опит.

Основният въпрос е: ако доброволно ти се отдават с предложение за секс забавления трябва ли да отхвърляш щедрата оферта само защото той е млад?

Доброволна сексиграчка

Психоложка споделя своя опит, като убедено твърди, че по-младите любовници са изключително старателни в леглото и забележително по-страстни. Гаранцията че с доста по-млад мъж ще се почувствате истински удовлетворена във всяко отношение е много по-голяма.

Вниманието, страстта и желанието за удоволствия ще са много по-качествени най-малкото защото младите мъже все още не са мързеливи, уморени и отегчени от това да са страстни и забавни.

Не мислете за угризенията и колебанията, мили дами, а се отдайте на емоциите и плътските удоволствия без свян.

Мъжете сексиграчки са тези, които може да влияят на усещането ни за женственост най-силно.

И следващият път когато по-млад мъж прояви интимно желание към вас не мислете за морала.

На света има и други мъже, освен старите, които могат да ви направят щастлива.

Какво по-морално към себе си от това да си позволите щастие?!

Start typing and press Enter to search