Опитай това, ако искаш да получиш оргазъм тази вечер

Забрави за останалите ти планове

Всички искаме да получим оргазъм, при всяко изпълнение – но, за жалост, всеки, който някога е правил секс, знае, че оргазмите не са гарантирани на 100%.

Но сега, ново проучване, публикувано в The Journal of Sex Research откри отговора на точните сексуални актове, които водят до най-много оргазми.

За проучването, изследователи от St. Francis Xavier University в Нова Скотиа и Queen’s University в Канада, изследвали повече от 800 човека, на възраст 18 до 79, които имат романтични връзки. От групата, малко повече от половината са били хомосексуални, а останалите – хетеросексуални.

Изследователите попитали участниците колко често са постигнали оргазъм и колко задоволени са били с оргазъм, получен от орален, анален и вагинален секс и други сексуални приключения, както и дали искат определени сексуални дейности повече или не толкова често.

Авторите на проучването открили, че е най-вероятно хомосексуалните мъже да получат оргазъм от анален секс. Също така открили, че при жените в хомосексуални връзки е по-вероятно да получат няколко оргазма. А жените в хетеросексуални връзки имат най-малък шанс да получат оргазъм по време на какъвто и да е сексуален акт.

Има ли някой изненадан? Така си и помислих.

Но всички жени, без значение от сексуалността им, са били много удовлетворени с оргазмите си по време на секс, съчетан със стимулиране на клитора.

И това са чудесни новини, имайки в предвид, че има доста секс пози, които да стимулират Г-точката и клитора едновременно, давайки ти смесен оргазъм.

Но смесените оргазми не са единственото нещо, което хората искат. И мъже и жени от всякакви сексуалности са съобщили, че са най-задоволени след орален секс и обикновен секс.

Друга полезна информация: Мнозинството от участниците пожелали повече оргазми и по-често – така, че не си сама.

Всеки е различен и това, което докарва оргазъм при някои хора, може да не проработи при други. Също така, оргазмът не трябва да е крайната цел на всеки един сексуален акт.

Но, следващия път, пробвай малко стимулация на клитора, заедно с игрички за Г-точката.

Източник: womenshealthmag.com

Start typing and press Enter to search