Оригинални парфюми за всеки стил и вкус

Ухание на маркови парфюми

Светът на парфюмерията е необятен, а ароматитте от него са любим козметичен продукт на милион хора по света. И определено има защо – всеки човек притежава собствен стил и усет за това какво е естетическо и какво най-добре приляга на собствените му предпочитания.

Оригиналните парфюми са качествени есенции, които излизат изпод „перото“ на най-добрите световни парфюмеристи. Вниманието и отношението към всеки един продукт е завишено максимално и именно поради тази причина милиони хора по света се спират именно на оригинални парфюми – те съзнателно избират да инвестират в качеството и безкрайно хубавите благоухания.

Въображението на гениалните парфюмеристи няма граници – на пазара изобилства от толкова много видове и типове парфюми, че е практически невъзможно да не се намери подходящ продукт дори за онези, които имат по-специфични предпочитания.

Ето някои от най-широкозастъпените типове парфюми.

Дамите обожават флоралните аромати. Есенциите от благоуханни цветя са нещото, което стимулира сетивата им и ги кара да отправят замечтан поглед към шишенцата, пълни с прекрасни есенции. Честа практика на много от парфюмерийните брандове и дизайнери е грижата и отглеждането на собствено производство цветя, които после да влизат в състава на създадените от тях продукти. Така от марката са сигурни, че суровините, които вплитат в парфюмите си, са от най-високо качество. Най-често в ароматите можем да срещнем жасмин, божур, момина сълза, зюмбюл, портокалови цветчета. Всяко едно от тези цветя впечатлява с безкрайно приятно благоухание и прави от всеки парфюм произведение на изкуството.

Също любими на мнозина са плодовите аромати – при тях долавяме портокал, грейпфрут, лимон, ябълка, нар… Предпочитани са заради свежестта и енергията, с която ни обгръщат още с първото впръскване. Така през целия ден се чувстваме в добро настроение. При оригиналните парфюми една от силните страни е именно трайността – само при качествените продукти се среща устойчивост на аромата за дълго време. А това определено е желан ефект.

Ориенталските аромати са друг вид парфюми, които особено много се харесват от темпераментите и изпълнени с добро настроение дами. В тях можем да доловим цяла плеяда от благоуханни подправки, които подчертават огненото излъчване на парфюма. Срещаме джинджифил, кардамон, анасон, ванилия, карамфил – все съставки, които са известни със своите пикантност и сладост. Често и парфюмите от този тип се наричат гурме аромати, заради наличието на ядливи съставки в тях.

Нишовите парфюми пък са перлата в короната на парфюмерийния свят. Те са онези продукти, задачата за чиято направа се възлага на най-добрите и доказали се парфюмерийни експерти и професионалисти. Обикновено произведени в ограничено количество, тези парфюми побират в себе си само най-качествените, скъпи и луксозни съставки. Често се срещат и необичайни такива, за които първоначално не бихме се сетили, че могат да бъдат част от един парфюм.

Независимо на какъв тип аромат заложите, оригиналните парфюми винаги ще впечатляват със своите качество, трайност, прекрасно благоухание и способност да създават неповторимо първо впечатление. Те са и онзи така необходим финален щрих, който ще ви помогне да рамкирате визията си по такъв начин, че да добиете вида на някого, който сякаш току-що излиза от страниците на модно списание.

Start typing and press Enter to search