Виктория Василева, която бе депутат и бивш шеф на младежката организация на СДС, е поверена длъжността главен секретар. Василева ще бъде отговорна пряко за граденето и състоянието на местните структури на партията на Дългия.

Формирането им е започнало още в първите дни на лятото и вече има ядра в Пловдив, Варна, Бургас, Шумен, Ямбол, Сливен и Велико Търново. Софийската организация още е без конкретен шеф, но най-вероятно нея ще ръководи и като за-шеф Ивайло Вълчев, твърдят от кухнята на учредителното събрание.

За председател на ПП “Няма такава държава” бе избран Слави Трифонов. В Изпълнителния съвет бяха избрани бившите сценаристи на “Шоуто на Слави” – Тошко Йорданов (заместник-председател), Ивайло Вълчев (заместник-председател), Виктория Василева (главен секретар), Драгомир Петров, Александър Вълчев и Филип Станев.

Логото на формацията съдържа трибагреника и стилизирана разперена длан, а цветът, на който Дългия е заложил е светлосиньо, напомнящо на старото СДС с лъвчето. Очаква се партията да започне активната си политическа дейност до дни, но заради изпуснатите срокове няма как да се включи в предстоящите местни избори на 27-и този месец.