Първото законно лесбийско семейство в България чака първото си законно бебе

Първото законно ЛЕСБИЙСКО СЕМЕЙСТВО в България чака първото си законно бебе – момче. СНИМКИ на мама 25-годишната Диляна и 41-годишната Вяра – МАМА 1 и МАМА 2 …

Първото законно лесбийско семейство в България чака първото си законно бебе – момче. Оженили се в чужбина и сега живеят в България.

Снимката е на 25-годишната Диляна и 41-годишната Вяра.

Първото законно лесбосемеѝство у нас Диляна и Вяра показаха за сефте нероденото си бебе. То се очаква да се появи на бял свят през май месец тази година и ще е момче. За това признаха двете влюбени. 25-годишната Диляна ще износи детето. Двойката е на седмото небе от щастие и не иска да крие плода на любовта си. Двете са се щракнали в момент на радост, а на преден план се вижда наедрелият корем на Диляна, която е в 5-ия месец.

От снимката се вижда как бъдещият “баща” Вяра покровителствено е прегърнал наедрелия корем на приятелката си и го целува. Двете се грижат изключително много за бебчето още преди да се е появило на бял свят. 41-годишната Вяра обгрижва по всякакъв начин половинката си, като от началото на бременността Диляна се храни само и единствено с екологично чисти продукти. Зачатието се случило чрез анонимно донорство. Бъдещите родителки живеят в Русе, където подготвят дома си за новия член на семейството. Казват, че предпочитат то да бъде отгледано от две любящи жени, които да нарича мама 1 и мама 2. Двойката сключи брак през месец май миналата година, а хомовричането им пред Бога стана първото по рода си у нас.

Дамите поканиха и свещеник, който да ги благослови. На венчавката 25-годишната Вяра облече ефирна бяла рокля, а 41-годишната Диляна бе в бял костюм. Преди време момичетата заявиха, че сексуалността им и разликата във възрастта не ги притеснява. Преди да се възползват от донорство, двойката опитвала да зачене няколко пъти чрез инвитро процедури. Но безуспешно. Семейството е категорично, че няма да възпитава детето си да бъде хомосексуално, а ще му дадат свобода само да избере пътя си. Двете се откриват, след като се разочароват напълно от мъжете. Диляна разкрива, че харесва повече отношенията си с жени, въпреки че е имала сериозни връзки и с мъже.

Според нея силният пол не се стараел достатъчно във връзките. Вяра пък твърди, че е силно разочарована от мъжете в живота си. Въпреки това от първата си неуспешна връзка с мъж тя има 21-годишно дете. Любовта между двете пламва преди няколко години в интернет. Двете поддържали комуникация близо 8 месеца във фейсбук, след което се видели. Дамите разказват, че са преминали през различни житейски бедствия, за да открият любовта си, а днес са повече от щастливи, пише България днес.

източник youcomments.com

Start typing and press Enter to search