Pavell&VenciVenc’, Михаела Маринова и спиращо дъха магическо представление ще завладеят Paradise Center

Търговският център, който скоро навърши 6 години, кани всички свои посетители на зрелищно шоу

На 20 април центърът на модата и развлеченията, който скоро отпразнува своя шести рожден ден – Paradise Center, е подготвил за всички свои посетители незабравимо изживяване с уникална смесица между музика и магия.

Точно в 20:00ч. в събота The Joker и Дани Белев ще завладеят сцената със своето магическо шоу, следвайки максимата на всеки илюзионист: „Колкото по-отблизо гледате, толкова по-малко ще видите“. Програмата на маговете включва фокуси на световно ниво, които гарантират да оставят всички в публиката без думи. Дани Белев ще изпълни 5 впечатляващи номера, като в един от тях ще се включат и хора от публиката. Изчезване и появяване, левитация, метаморфоза са само част от илюзиите, на които публиката ще стане свидетел.

Валери Иванов, известен под псевдонима The Joker, също е подготвил невероятно шоу. Той винаги успява да привлече вниманието на публиката със своите иновативни изпълнения. The Joker е сред изпълнителите на нестандартни и екстремни номера като „Busflight”, ходене по стена, освобождаване от усмирителна риза под вода в открито море.

Зрелищното шоу в Paradise Center ще зарадва гостите си и с много музика и танци. На водна сцена на ниво 0, истинско нашествие от музикални звезди ще вдигне градусите на доброто настроение. Идолите на младото поколение Pavell&VenciVenc’ и Михаела Маринова ще превърнат съботната вечер в истински празник, изпълнявайки някои от своите най-големи хитове, сред които „Очи в очи“, „Листата падат“ и „Хавана“.

Paradise Center отправя покана към всички свои малки и големи приятели да се присъединят към звездното шоу на любимото място за пазаруване и прекарване на свободното време в столицата, което стана още по-предпочитано място, след дългоочакваното откриване на супермаркет BILLA и новооткрития и впечатляващ пасаж на ниво -1. Музикалните звезди, които ще се присъединят към празника, за да изпълнят зареждащите си парчета, в комбинация с магията на илюзията гарантират да направят съботната вечер незабравима.

Повече за Paradise Center:

От своето официално откриване през 2013 г. Paradise Center се доказа като най-атрактивното място за пазаруване и развлечения. През последните 6 години търговският център се утвърди като еталон за място, където всеки може да открие това, което търси. Именно голямото разнообразие от обекти го прави толкова привличаща дестинация за жители и гости на града. Paradise Center продължава да се развива и да предлага нови и атрактивни предложения на своите посетители. Това е и причината центърът да се превърне в любимото място за пазаруване и прекарване на свободното време.

Start typing and press Enter to search