Преди дни в едно от най-актуалните и модерни места в столицата, бар GINGER в mall Сердика, се състоя премиерата на новия сингъл „Нека бъдем себе си“ на певицата Вирджиния Събева GINI.

Специално да уважи събитието бе дошъл и Заки, който бе ментор на Вирджиния по време на участието й в световния формат “X factor”. В началото на вечерта, той грабна микрофона и емоционално представи изпълнителката, като сподели пред гостите, че е развълнуван и щастлив, че има възможност да я подкрепи и да бъдат отново на „сцена“ заедно.

Преди да представи своя нов проект, GINI зарадва гостите, като изпълни две от най-популярните си песни – Alive, както и Teardrops ft. dj Doncho. След аплодиментите, думата взе екзотичната Манал Ел- Фейтури, с която също  съдбата среща GINI във формата “X factor”. Тя заяви, че е щастлива за своята колежка и приятелка и че за нея е било предизвикателство да се включи във видеото на песента, режисирано от талантливия Бойко Щонов.

Вирджиния развълнувано  благодари за подкрепата „Това е най-новият ми проект и, може би, най-емоционалният в цялата ми кариера! Идеята за нея се роди, след среща с един от популярните изпълнители на българската сцена, който отказа да  работим заедно, защото имиджът ми и самата аз не сме достатъчно скандални.

Тогава си дадох сметка, че не е нужно да се променям за да се впиша и усърдно да се опитвам да създам песен просто за да се хареса, без значение, че не отговаря на моята същност.

Озъзнах, че пътят ми е точно обратния, да издигна това, което ме прави различна и да бъда себе си. Именно това ме посъветва и тази личност, за което съм ѝ безкрайно благодарна.

В края на краищата нещата се свеждат до вечната дилема-  или променяш, или СЕ променяш, моят начин да достигна до хората и да променя правилата е чрез моята музика!”

Публиката бурно аплодира емоционалното слово и се наслади на първото живо изпълнение на „Нека бъдем себе си“.