Плейбой България: Мъжката G точка тъне в срамежлива нечестност – автор Мирослава Цанева

РАЗВЛЕЧЕНИЯ Playmate България Плейбой България: Мъжката G точка тъне в срамежлива нечестност - автор Мирослава...

За орехчето Му с любов

Мъжката G точка тъне в срамежлива нечестност

АВТОР: Мирослава Цанева

Историята на женската G точка не е особено дълга и не защото тя се е появила в резултат  на някаква биологична еволюция и не е съществувала преди това. Макар че за дамската еякулация се говори още през XVII век, едва 40-те години на миналия дават някаква конкретика по темата. И едва ли немският медик Ернст Графенберг си е давал сметка колко популярно в историята ще остане името му, когато въпросната ерогенна зона бива кръстена на него, почти 25 години след смъртта му. Така или иначе   днес „откриването“ на женската G точка се е превърнало в основен манифест на еманципацията, или както възкликнал един английски лорд в края на по-миналия век: “Сексът вече не е същото, откакто и на жените започна да им харесва“.

На другия полюс, в особена свенлива нечестност, тъне мъжкият еквивалент на знаменитата „точка“. Ентусиазмът да се говори и пише за мъжка G точка като че ли не е особено голям. Няма мъжки сайт, който да не посвещава анатомично подробни материали за Нея и нейната „точка”, но за аналогичното място при мъжете информацията се простира от пестелива до никаква. Причината е проста – стимулацията на тази зона се постига преди всичко чрез анален секс, и докато хомосексуално ориентираните определено са на „ти” с ефектите, хетеросексуалните мъже често се притесняват да окуражат партньорките си към подобни анални волности.

Повече от ясно е, че всички имат G точка и че това не е дар божи само за дамите. Онези тръпки и настръхване на кожата при силна изненада, студен въздушен полъх или внезапен страх са нормални биологични реакции и за двата пола. В началото стресиращо и неприятно, усещането преминава в разтапящ сетивата телесен комфорт. Настръхването е всъщност реакция на нервни окончания, а пък когато се стимулира G точката, се задейства най-чувствителната зона от тялото. Тоест това място е с най-висока концентрация на нервни окончания, заиграването с което може да доведе до интензивни оргазми и при двата пола.

Щом говорим все пак за „точка”, представата за нейното местонахождение не би следвало да затруднява. И, да, G точката при мъжете не се намира на върха на пениса, а е разположена във вътрешността на простата. Тя пък от своя страна не е скрита в топките му, а е малка колкото орех жлеза зад аналната стена, посока пъпа. Твърди се, че това е еротичната светая светих на мъжа. Следователно заслужава подобаващо внимание. При жените G точката е описана като чувствителна зона във вътрешната стена на вагината, изключително ерогенна и способна да еякулира. Някои сексолози я наричат дори „женска простата”, вероятно същите, които говорят за простатата като мъжка G точка заради биологическото сходство. Няма особен научен консенсус по темата, не че е от значение.

Как да се намери този орех, ако не сте катеричка, тоест соло? Хубаво е да го свършите сам, преди да се оставите в нейните ръце. Заигравката с вашето орехче със сигурност ще се превърне в незабравим епизод от дълъг сериал, участието в който се отлага най-често заради наложените предразсъдъци. Понякога най-големите удоволствия са дълго отричаните от самите нас и  мъжката G точка е в топ 5 на тези случаи!

В случай че не сте изучавали тази част от анатомията си, вероятно идеята ще ви се стори извратена, но точно това я прави още по-примамлива и гореща. Започва се стъпка по стъпка, бавно и безсрамно. Под душа, с пръст. Най-лесният начин за стимулация е като се упражни лек натиск върху кожата между тестисите и ануса. Паралелно с мастурбация ще е още по-окуражаващо. Внимавайте, простатата е свръхчувствителна, не се бодете, а галете и милвайте като с перце. Да се намери орехчето е игра на криеница, с тази разлика, че се използват пръстите, не очите. Преди да търсите заветното орехче, е добре да сте прилежно възбудени. По време на възбудата простатата се изпълва със семенна течност, а доближаването до оргазъм я прави по-твърда и така по-лесна за напипване. Могат да се пробват различни пози, напр. някои мъже имат повече късмет, като легнат на лявата си страна и поставят дясната ръка зад гърба при свит горен крак. И не се притеснявайте, че се притеснявате. И първият секс е такъв…

Някои мъже имат проблем с достигането на простатата, защото например са с къси пръсти или пък тя е разположена по-високо, нормалното е да е на около 3 см в ректума. Ровенето в интернет решава проблема – налични са всевъзможни играчки за помощ, само се съобразете със собствените ви нужди и смело поръчвайте.

Както вие бихте оценили ентусиазма на партньорката до вас да ви направлява по тялото си, така и тя ще оцени със сигурност експериментирането с нещо ново върху вас. Винаги е било секси да промениш драматургията под чаршафа, но се изисква малко смелост. „Много съм добър в секса, защото много съм се упражнявал сам“, казва големият присмехулник Уди Алън, но по отношение на откриването на мъжката G точка няма как да е по-прав. Мастурбирането е солов акт, който обаче може да е изключително разтърсващ, просто защото имате възможността да се „задържите” сам за по-дълго и да откриете кое точно ви пали. Един от начините е именно в паралелното стимулиране на G точката, което  води до отпускане и подпомага ерекцията.

Ако накрая вече имате яснота къде е хралупата на орехчето, оставете катеричката до вас да свърши останалото. Сигурен начин да разпалите страстите е тя да ви прави виртуозно фелацио и едновременно да докосва G точката. След такъв дует се изстрелвате директно на Марс, без да сте в роднински връзки с Илън Мъск. Бихте могли да върнете жеста – с едновременно  лизане и пъхане на пръст във вагината, едно към едно е като стимулация. Катеричката пък ще вдигне оборотите на двигателя още повече, ако използва пръста си да достигне ореха в самата му хралупа (ануса). Начинанието обаче крие рискове от нараняване и неприятни изненади. Изрязани и изпилени нокти и чисто дупе са, меко казано, препоръчителни. А използването на лубриканти в големи количества е също толкова важно – не само за подсилване на удоволствието, а и от медицинска гледна точка (предпазват от бактерии).

Въпреки че сексуалните приключения са всесезонни, лятото е като че ли най-подходящото време за експерименти – водни, подводни, алкохолни, моторни…

Дерзайте смело и безотговорно!

Още от Мирослава Цанева четете в последния брой на списание Плейбой.

Още теми...