Playboy открива парти сезона

 Плеймейтки с пищно шоу за Св. Валентин в Megami Club – Hotel Marinela на 15 февруари

И тази година Мъжката Библия ще спази традицията си да изкушава нощна София. През 2019 година се очакват няколко бутикови партита, които да разлюлеят столицата. А епицентърът на събитието ще е най-актуалният нощен клуб Megami Club – Hotel Marinela.

Първото парти от поредицата ще е на 15 февруари, петък. Вдъхновени от любовта и секса, под мотото Love is In The Air, топ момичетата на Playboy ще провокират с шеметен спектакъл. Сред звездите на вечерта ще са актрисата-плеймейтка Анна Мария Чернева, най-сексапилната баскетболистка Ива Няголова, Диана Цветкова и Марвшка Глушук. В спиращото дъха шоу ще се включи и звездното трио от Playmate Of The Year 2018 – носителката на титлата Жанета Осипова и подгласничките й – Дениз Хайрула и Несрин Исинова.

С романтичното парти Love Is In The Air  Playboy ще отбележи и излизането на новия си брой, на чиято корица ще е едно от най-популярните момичета от конкурсите Playmate. От редакцията издават, че между кориците има изненадваща фотосесия и на друга секси красавица, изключително популярна в публичното пространство, която обаче от няколко години живее извън граница.

Не пропускайте ударното начало на парти сезона с Playboy. За повече информация: https://www.facebook.com/events/768255280207070/

Start typing and press Enter to search