“Шест месеца безплатно за всеки хотел в България – в помощ на хотелиерите ни на територията на цялата държава.”

Това обявиха двамата българи, създали първия в света дигитален хотелски рецепционист ЕВА с огромен жест към хотелиерите в България заради COVID-19. Включена е и интеграция с най-големия канален мениджър в света SiteMinder. Ще помогне ли изкуственият интелект на българските хотели? На това могат да отговорят Валентин Гаджонов и Тодор Арабаджиев.

Въпрос: Защо решихте да подпомогнете българските хотели?
Отговор: Създадохме Ева да помага на хотелите по света и сме съпричастни със създалата се ситуация в държавата ни. Знаем, че всеки разход и всяка резервирана стая ще бъде съществена за оценяването в създалата се криза.

Въпрос: Как ще помогне Ева на българските хотели?
Отговор: Ева ще бъде напълно безплатна за 6 месеца, както отпада и инсталационата такса без обвързващ договор за продължение след този срок. С екипа сме мотивирани да направим добро и да работим съвместно с хотелиерите ни. Ева ще прави резервации и поеме цялата комуникация с гостите, ще взима запитвания, както и рум сервиз поръчки вместо рецепциониста във връзка с взетите мерки от правителството ни спрямо бранша за възможно изхранване на гостите на хотела.

Въпрос: Ще измени ли COVID-19 хотелския бизнес и как?
Отговор: Очакваме хотелите да започнат да използват повече автоматизация, не само да намалят разходите, но и за безопасността на гостите. Трудните времена тепърва предстоят, които ще ни научат колко е важен всеки гост. Надяваме се да има по-малко фалити през 2020 г.

Въпрос: Какво препоръчвате на Българските хотелиери?
Отговор: Нека да запазят хладнокръвие и започнат да анализират всеки разход. Ние предлагаме не само уникална автоматизация, но и крайно изгодно партньорство, защото се интересуваме от разрешаването на всеки проблем в хотела на нашите клиенти. Очакваме желаещите да попълнят онлайн формата за връзка за да инсталираме Ева на сайта им в рамките на една седмица.

Start typing and press Enter to search