Първият порно университет в света започна теоретичните си и практически упражнения още от май 2019. Открит е в Колумбия, град Маделин. Основава го порноактрисата Амаранта Ханк.

Приети са 12 студенти. Основната специалност дава знания и умения на бъдещите порно специалисти за различните техники на снимане на филми и разпространението им след това.

Учебният процес е разделен на теория и практически занимания. Лекциите са организирани в различни курсове, а основните акценти в конспекта са:

1. Как да създадем идеалният порнодекор;
2. Значението на ерекцията;
3. Как да бъдеш порноактриса в обществото на мачовци;

Учебната програма на университета обхваща всички аспекти на порнографията. От всякакви подробности за самия сексуален акт до специфика на производството на порно филм.

Амаранта Ханк- основателката на университета

Основателката на първия Порно университет Амаранта Ханк е актриса, която започва кариерата си като журналист. Случайно навлиза в порно индустрията. Тя се е погрижила Порно университетът да осигури и практическо обучение на живо за начинаещи порно актьори.

Учебната програма отделя специално внимание на жените-родители, които са в този развлекателен бизнес, защото те трудно преживяват в напълно авторитарно общество. Амарана организира и университетски дискусии за това как да се оцелее в такива ситуации.

Сексуалността е тема, която все по-често се обсъжда и така е редно. Човек трябва да е наясно със сексуалността и сексуалното си желание. Сексуалният интерес е единствен по рода си и индивидуален. В България все още разчитаме основно на списанието Плейбой независимо от възрастта, пола и интересите на читателите му.

След откриването на Порно университета вероятно отново ще се завърне и по-значителен интерес към порно филмите, които са произведени от дипломирани порно специалисти. Така ще бъдем сигурни как точно се използват секс играчките, както и как да направим ситуационен анализ за взимане на решение при еректилна дисфункция, за да продължи забавлението въпреки това обстоятелство.

Интересни факти и съвети за секса може да четете и в рубриката ни Любов.

 

Източник на подробности – asianetnews.com