Зукърбърг обяви революционни промени във Facebook, Instagram и WhatsApp

ЛЮБОПИТНО Зукърбърг обяви революционни промени във Facebook, Instagram и WhatsApp

Марк Зукърбърг обяви следните промени:

– Съобщенията, изпратени чрез приложението Messenger, ще бъдат изцяло кодирани по подразбиране, което означава, че Facebook няма да вижда написаното. Освен това, съобщенията ще са напълно интегрирани с WhatsApp.

– Instagram започва изпитанията на “частен брояч на лайкове”. Това означава, че борят лайкове на дадена публикация може да остава скрит за всички, освен за автора й.

– Ще бъде въведено “по-ефимерен” споделянето на съдържание чрез съобщения. Това означава, че няма да се прави перманентен запис на съобщенията, както досега.

– Методът за защитени плащания чрез WhatsApp, който компанията тестваше в Индия, ще бъде въведен и в други държави по-късно тази година.

– Facebook ще бъде променен, като групите ще станат централни за нюзфийда, а вероятно ще бъде сменен и типичният за приложението син цвят. Новият дизайн и фокус върху групите тръгва първо в САЩ, след което – и в останалата част на света.

– Постовете в Instagram няма да започват задължително със снимка или видео. Вече ще може да се споделя съдържание само с текст, стикер или рисунка, благодарение на нова функция за камерата на телефоните.

Нова тв

Facebook Messenger ще получи компютърно приложение

Facebook заряза класическия син дизайн, обяви големи промени

 

 

Популярни

Още теми...