Пряко от Сан Франциско – Jazztronica по Jazz FM

Пряко от Сан Франциско – Jazztronica по Jazz FM

          През февруари DJ Mr. Moon подготвя радио предаването за клубен джаз от сърцето на свободния свят – щата Калифорния

    Jazz FM продължава да развива джаз и соул културата у нас с поредица от издания на новото предаване за ремикси и клубен джаз Jazztronica от Калифорния. Водещият Младен Димитров, познат на слушателите като DJ Mr. Moon, черпи вдъхновение за радиоефира от сърцето на космополитния град Сан Франциско в рамките на цял месец.

Само през февруари предаването ще даде възможност на слушателите да усетят не само музиката, но и ритъма на всекидневието в Сан Франциско. Младен Димитров се завръща в калифорнийския град няколко години след първото си посещение, когато открива вдъхновение в свободата на непрестанно променящия се град, там, където можеш да откриваш нови неща и усещания до безкрай.

Връщам се тук и ще продължа да го правя заради музиката, вдъхновена от свободата, слънцето, уникалната природа. Тази музика е създадена от хора, които сякаш нямат граници. Те са свободни да изразяват изкуството така, както го чувстват, и черпят знания и умения от цивилизацията с може би най-високите постижения в историята на съвременната музика”, казва DJ Mr. Moon.

Веднъж покорен от чара на мегаполиса, където творят едни от най-забележителните продуценти, диджеи и артисти, водещият споделя: „ Този град е о свободен от предразсъдъци и комплекси, човек може да усети свободата във въздуха, разхождайки се по улиците, сякаш застинали под следобедното слънце. Град – мегаполис, културен и икономически център, но същевременно лишен от обичайното напрежение и суета, характерни за големите общности. Цялата тази картина ражда дълбок, но същевременно фин соулфул звук, който ме владее и вълнува отдавна.

При предишните си посещения в Сан Франциско DJ Mr. Moon е имал щастието и привилегията да се запознае и да работи с едни от най-забележителните продуценти, диджеи и артисти като Miguel Migs, Julius Papp, Fred Everything, Lisa Shaw, Jay-J и др „ Това неизбежно остави дълбока следа и в моя музикален свят, с който ви запознавам всяка седмица в предаването ми Jazztronica по Jazz FM” , пише ни той от щата Калифорния . Очаквайте скоро интервю на DJ Mr. Moon с известния Miguel Migs, специално за ефира на единственото радио за джаз, соул, фънк и световна музика – Jazz FM.

Всяко издание на Jazztronica е посветено на конкретна тема, „з атова през целия месец февруари, докато съм в Сан Франциско, темата на моя час ще бъде неизбежно свързана с музиката, извираща от това уникално място… Затова… Бъдете на линия!”, споделя DJ Mr. Moon. 

Предаването за Jazztronica поднася най-интересното от клубния джаз в световен мащаб, което можете да слушате всеки петък от 18 ч. и в събота от 22 ч. Приятно слушане!

Start typing and press Enter to search