Пускат финала на „Мис Плеймейт 2020“ за гледане онлайн

РАЗВЛЕЧЕНИЯ Playmate България Пускат финала на „Мис Плеймейт 2020“ за гледане онлайн

Ако сте изпуснали последния финал на легендарния конкурс може да го гледате онлайн по Neterra.TV+ от всяка част на света.

Последният финал на конкурса „Мис Плеймет“ затвори врата на една епоха, но само за да обяви новото начало, което го очаква през 2021 г. като „PlayStar“. Церемонията по обявяване на последната носителка на титлата се превърна в зрелищен спектакъл, в който се включиха и едни от най-големите музикални величия – Мария Илиева, група „Мастило“, Миро, Анелия и Homelesz. А събитието се превърна в категоричен прецедент. Освен, че е последният конкурс „Playmate Of The Year”, за първи път в историята му две участнички имат еднакъв брой точки, което реално ги превръща в победителки. И ако при Ева Славова надделява гласът на журито, то публиката е категорична – Диана Габровска. Заради COVID пък организаторите изместиха конкурса изцяло онлайн.

Освен впечатляващ, финалът се оказа изключително интригуващ. Организаторите на събитието съобщиха, че продължават да получават безброй съобщения и мейли от фенове на конкурса в цял свят, които не са успели да гледат церемонията, а искат. Ето защо, продуцентите DSG Productions обявиха, че заради зачестилите запитвания, желаещите да гледат цялата церемония могат да го направят на сайта Neterra.TV+.

Гледайте финалa на Playmate Of The Year 2020 ТУК: https://neterra.tv/plus/playmate-2020

Още теми...