Радио N-JOY е номер едно в България

Поп радиото затвърждава лидерски позиции в цялата страна

Радио N-JOY е най-слушаното музикално поп радио в цяла България. Това сочат последните данни на пипълметричната агенция ГАРБ за месец ноември 2018 година.

Радио N-JOY заема първа позиция по рейтинг и най-много слушани минути на дневна, седмична и месечна база във всички възрастови категории: 15-25, 15-54, 25-45 годишни в градска среда, както и 18-34 и 15-69 годишни в цялата страна. Лидерът в радиоефира заема първа позиция като е почти три пъти по-слушан от следващото по слушаемост радио от хора на възраст между 18 и 34 години в градовете.

    Абсолютният лидер във всички изследвани възрастови групи на територията на страната отбелязва най-голям аудиторен дял във възрастова категория 18-34, отговарящ на 20,6% за цялата страна и 21,9% в градска среда.

Заедно с музикално-информационното bTV Radio N-JOY също се нарежда в топ 5 на най-слушаните радиа в столицата на седмична и дневна база.

През 2018 г. bTV Radio Group едни от най-мащабните и успешни кампании в историята си, които се увенчаха с голям успех. bTV Radio Group, обединява радиата N-JOY, bTV Radio, Z-Rock, Jazz FM и Classic FM,  изпрати 2018 г. с ново техническо обезпечаване на всички радиостанции и иновативна, съдържателна и рекламна синергия между радио групата, водещия канал bTV и дигиталните платформи на bTV Media Group. Добрите практики, създадени през 2018 г.,  ще намерят своето място и  през  2019 г., а много от тях ще бъдат развити и надградени с нови елементи.

Екипът на bTV Radio Group благодари от сърце за доверието, което вие – слушателите, ни гласувате. Ще се стараем и занапред да се грижим за вашето добро настроение с хитова музика, нови рубрики и емблематични водещи.

Start typing and press Enter to search