Роксана не може да прежали Слави Трифонов

„Тъжна съм , криво ми е и в същото време не искам да повярвам, че предаването, в което заблестя моята звезда на певица, слиза от екрана след цели 19 години. 19 години и милиони мигове на любов,  щастие, музика, истини, сълзи, разочарование, родолюбие, срещи, победи и много, много смях. Предаване – легенда, създадено от най големия за мен в историята на шоубизнеса в България шоумен, музикант, актьор, певец, водещ, телевизионер,но преди всичко голям човек – Слави Трифонов.

Благодаря ви от сърце, г-н Трифонов, за това, че повярвахте в мен, че ми дадохте шанс и отворихте вратата на голямата сцена за мен. Благодаря за това, че нося името Роксана, с което вие ме кръстихте и с което вече осем години творя и градя успешно своята кариера. Благодаря за всичко онова, на което ме научухте и в “ Стани поп фолк звезда “ и в “ Гласът на България „, а то е безценно.

Едно от най важните неща, които научих е да вярвам в себе си и в същото време да внимавам колко съм си повярвала, ако искам след време да остана, да остане моята музика в сърцата на хората, дори когато мен вече ме няма.

Благодаря на вас прекрасен Ку-ку бенд и на целия екип на шоуто за винаги топлото и специално отношение към мен. Благодаря, че съм една малка част от историята на едно голямо предаване“, каза Роксана по повод спирането на „Шоуто на Слави„.

Тя участва в два музикални проекта, продуцирани от Трифонов, който никога не е крил симпатията си към нея. Певицата си спомни за срещите с него и сподели в социалната мрежа снимки с Трифонов, а пред близките си не спряла да плаче като дете, пише varna24.bg

Start typing and press Enter to search