Секс игрички вкараха врачанин в спешното

Липсата на табута в секса е знак за голяма близост в любовта, особено когато говорим за семейни страсти, но все пак практикувайте безопасно! В секс магазините има достатъчно аксесоари, които могат да подпомагат или разнообразяват удоволствията ви. Защо е нужно да използвате флакони, като за целта има вибратори?! 

Каква е историята?

“Радио Северозапад Медия” информира, че в края на март медици от врачанската болница са оказали необичайна лекарска помощ.

Малко преди полунощ при тях пристигнали 41-годишен мъж и жена му, които притеснено обяснили, че при семейните секс игрички задникът на мъжа лакомо засмукал чуждо тяло. Същата вечер палавниците били вече преполовили Кама Сутра, когато съпругът поискал да усети нещо твърдо в задника си.

Жена му се огледала и видяла наблизо ароматизатор, махнала капачката  и го вкарала в дупето на мъжа си. Започнала мощна игра, популярна като „навътре-навън“, при която съпругата се увлякла, загубила контрол над флакона и той потънал в дълбините на съпруга й.

Първоначално тя положила усилия да извади сама дългата около 25 см. метална опаковка, но след като видяла, че няма да успее, закарала мъжа си в спешното. В болницата веднага изпратили палавия любовчия на рентген, където ясно се видял флаконът, който бил влязъл твърде навътре в пациента.

Start typing and press Enter to search