Секс във водата: дали е като секс на плажа (и видео)

Защо е опасно да правим секс във водата?

За страстта няма пречки или граници. От класическото, но доста емоционално преживяване – секс в офиса (ако може и на бюрото на шефа), че чак до забавни сексуални ласки в асансьора не трябва да пропускаме и секса във вода.

Кое все още не сте опитали:

  1. Секс в морето;
  2. Секс в басейна;
  3. Секс във ваната;
  4. Секс под душа.

Е, от гледна точка на физическа безопасност – изберете бюрото на шефа като интересно място за еротични преживявания. Така всеки път когато се наложи да влезете в кабинета му, поне ще ви е забавно, заради спомените.

Но пък, ако ви влече да опитате по-опасен секс, от това в офиса да има камери или внезапно да влезе колега, то вариантът е секс във вода.

Какви са опасностите при секса във вода?

Ако правите секс в морето, океана, басейна, реката, язовира на първо място опасността от бактериални зарази е голяма. Както вагинални, така и на пикочните пътища. Дори ваната не е гаранция.

Опасността от контузии също не е за подценяване. Залитане, подхлъзване, падане… Нали сте чували, че може да се счупи еректирал пенис дори при по-бурен секс в леглото?!

Забременяването не е изключено, ако разчитате, че като си доставяте сексуално удоволствие в морето, то водата ще отмие сперматозоидите.

Нужната влажност на вагината, за да има комфортно усещане не само за нея, но и за пениса изчезва, когато правите секс във водата. Поради това тук има и друг съществен аргумент – сексуалните усещания и оргазмът са по-слаби. Протърквания, ранички и подобни състояния са не само неприятни, но и увеличават риска от бактериалните зарази.

В басейните има много химикали, освен хлор, а и кой знае още какво. Няма как да сме сигурни за хигиената на останалите посетител в басейна, както и за това колко често сменят водата и дали го мият качествено. В моретата и океаните горе-долу знаем какво има, но казват, че е уж една идея по-чисто от басейните.

Не разчитайте на презерватива, когато правите секс във водата. Да се скъса или изобщо да изплува на повърхността без да разберете е доста възможно.

Дали не е по-добре да правите секс на плажа, отколкото секс в морето?! Е, пясъкът също не е от най-удобните, но ще внимавате с коленете. При всички случаи коктейлът Секс на плажа ще ви остави удоволствие, ако сте ценители на алкохола.

Но кой мисли за всички неудобства и опасности, когато в телата ни бушува страст? Може би тези, които искат да правят любов със силни преживявания и удобства, а не просто за задоволят набързо сексуалното си желание.

И въпреки това секс във водата си остава вечната еротична фантазия, която колкото и да си сбъдваме – все ще ни се иска пак. Дори и да е само под душа.

Start typing and press Enter to search