Гергана и Соломон паси са осъдили на първа инстанция предаването „Папараци“, продуцирано от компанията „Междинна станция“ на Иван Христов и Андрей Арнаудов. В профила си във Фейсбук Гергана Паси обяви, че семейството ѝ е спечелило делото в Софийския районен съд.

То беше заведено, след като през 2015 г. Гергана и Соломон Паси бяха следени няколко седмици от хора, работещи за „Папараци“. Тогава предаването, което върви по бТВ, се водеше от Николета Лозанова.

- РЕКЛАМА -

„В продължение на повече от месец нито на мен, нито на Соломон ни хрумна дори и за секунда, че това са „журналисти“. Но пък всяка друга болна мисъл мина през главите ни – от „Наглите“ и „Недосегаемите“ през трафиканти на дрога до обикновени крадци на апартаменти“, пише Гергана Паси. Допълва, че със съпруга ѝ Соломон започнали да отменят ангажиментите си, за да са при децата си, чували се по-често с учителите им детската градина, с бабите и дядовците.

„Описвам тези подробности, за да стане ясно, че това не беше каприз или „мрънкане на публични хора“, а вопъл на нормален човек, когато личната му свобода е превзета с комерсиални цели, без да е налице сериозен обществен интерес“, пише Паси.

Автор: Topnovini

- РЕКЛАМА -