Каква е силата на хората зодия Телец, Дева и Козирог

Те са здраво стъпили на земята. Няма по-големи реалисти. Това често им осигурява неразбиране от по-различните от тях. Особено Рак, Скорпион и Риби – водни знаци, потънали в своите разводнени усещания за света. Но точно с тези водни знаци те се допълват най- добре. Балансират се взаимно и взаимоотношенията са градивни.

Козирогът, Телецът и Девите са практични и имат уникалната способност безпощадно бързо да преценяват всяка ситуация и често в прекалено кратки срокове да взимат адекватни решения. Това затруднява партньорите им, независимо дали става дума за делови, приятелски или любовни отношения. Тези три земни знака не си дават сметка, че за всички останали трябва доста повече време, за да разберат, осъзнаят и обмислят решенията си.

Откровеността е отличителна черта. Тези три зодии винаги наричат нещата със истинските им имена. Поемат ли ангажимент, ще направят всичко което могат и не могат, но ще го изпълнят.

Разликата от земните знаци и всички останали е, че те действат. Докато другите повече говорят и планират, земните знаци вече са свършили почти всичко. В повечето случаи тези зодии са загадка за всички останали. Дори най-близките им приятели не могат да се ориентират и да ги разбират правилно.

Една силна тяхна черта е независимостта. Много трудно, дори невъзможно е да се обсеби, вербува, контролира и изобщо да се влияе на човек, който е Телец, Дева или Козирог, освен ако те самите не пожелаят. Но дори и те да го позволят също не е гаранция за вечност, тъй като рязко обръщат посоката, неочаквано дори за самите тях. Правят го от гордост и непреклонност, а това понякога им вреди.

Земните зодии трудно се съгласяват на компромиси. Наясно са, че направят ли го ще съжаляват. Любимите им хора са от водните знаци – Рак, Скорпион, Риби –  с тях се чувстват спокойни и щастливи. Но не по-малко добре се чувстват и със себеподобните си – Козирог, Дева, Телец. С въздушните зодиакални знаци (Везни, Водолей, Близнаци) и огнените зодиакални знаци (Овен, Лъв, Стрелец) общуват трудно и по-трудно се разбират.

На Девата, Козирога и Телеца винаги може да се разчита. Стремят се да са последователни и винаги довършват това което правят, дори и да се забави във времето. Не скачат от една идея на друга. Сигурността и спокойствието, които могат да ви осигурят – представителите на никоя друга зодия не могат.

Упорити са. Не се отказват, ако вярват в нещо или обичат. Действат праволинейно, затова тяхното щастие и отмора идва от водните знаци, които ги допълват с всичко онова, което сами не си позволяват от строгост към себе си.

Стихията на Земята е най-силно изразена в Козирога.  Упоритият труд в Девата, а Телците са олицетворение на силата.

Земните знаци са сигурни, че тяхното решение е правилно. И в повечето случаи това наистина е така. Не се доверяват толкова на интуицията, колкото на логиката си, когато взимат решения.

По материали от Съновник бг