Българска ПР агенция сред най-добрите работни места в ПР-сферата за 2019 г.

НОВИНИ Българска ПР агенция сред най-добрите работни места в ПР-сферата за 2019 г.

SiteMedia Consultancy е единствената източноевропейска агенция, отличена в две поредни години от една от най-авторитетните световни медии за комуникации в света

Eдна от най-авторитетните световни медии за комуникации PR News публикува ежегодния си списък на най-добрите работни места в ПР-сферата. През 2019 г., за втора поредна година, SiteMedia Consultancy е единственият представител на Източна Европа, отличен с престижното звание. Компании и организации са оценявани за креативна атмосфера, възможности за развитие, нестандартни работни решения, цялостно отношение към работния процес и много други различни постижения в областта на развитието на работодателска марка (Employer Branding). SiteMedia Consultancy се нарежда както до глобални агенции като Ketchum, Havas и Hill+Knowlton, така и до организации с отлични комуникационни постижения като HP Inc., The Heritage Foundation, The United Nation Foundations и други.

„Огромна чест е за нас да получим подобно признание, което е поредното доказателство, че ПР-пазарът у нас е на световно ниво и името на България се чува на всички комуникационни форуми по всички континенти. За пореден път българска агенция печели награда на световно ниво и това е признание, както за цялостното развитие на българската ПР общност, така и за нивото на услугите в областта на развитието на работодателска марка, които се предлагат у нас. Приемаме наградата като доказателство за успеха на усилената ни работа през последните години, на подхода ни към хората и работния процес и на цялостното развитие на бизнеса на SiteMedia Consultancy“, сподели Любомир Аламанов, управляващ партньор на SiteMedia Consultancy и допълни: „А това, че за втора поредна година сме определени за едно от най-добрите работни места в ПР-сферата, само демонстрира, че сме на прав път и усилената работа се възнаграждава.

***

Свързани публикации с Любомир Аламанов https://front.bg/?s=Любомир+Аламанов

***

Церемонията по връчване на наградите ще се състои на 21 ноември 2019 г. в Ню Йорк.

 SiteMedia Consultancy

SiteMedia Consultancy (www.sitemedia.bg) е ПР-агенция, специализирана не само в класически комуникационни услуги, но и в изцяло нови за българския пазар продукти като Employer Branding, Time Management, Talent Development, Community Management, Risk Assessment и други. През последната година агенцията разработи успешни комуникационни кампании както за големи международни компании като Coca-Cola, HP Inc, Telenor, Microsoft, Beiesrsdorf, Lidl, Zagorka и други, така и за иновативни стартъп идеи. Офисът на SiteMedia Consultancy се развива като единствения в страната Community&Event център и през 2016 г. спечели награда „Най-креативно офис пространство” на b2b Media. За последните години SiteMedia Consultancy спечели многобройни български и международни награди, сред които второ място като Агенция на годината, на престижните BAPRA Bright Awards 2017, организирани от Българската асоциация на ПР агенциите. През 2018 г. SiteMedia Consultancy бе удостоена със Златна статуетка на SABRE Awards за кампанията за първата бионик котка, както и Сертификат за отличие за инициативата #MidWeekPRmeetUp. Само преди месец SiteMedia Consultancy беше определена за Агенция на годината за целия свят на престижните Platinum PR Awards 2019.

PR News Group e издание, което е насочено към комуникационната и маркетинг общност в корпорации, агенции и непрaвителствени организации. Фокусира се върху изграждането и развиването на уменията на ПР и маркетинг специалисти в областта на социални медии, кризисни комуникации, дигитален ПР, оценка, връзка със служители, медия обучения, корпоративна социална отговорност и копирайтинг чрез ежегодни инициативи като уебинари, конференции, награди, работилници и наръчници. Организацията стартира своя бюлетин преди 70 години и до днес подкрепя развитието на комуникaционни и маркетинг специалисти, информирайки ги за последните новини в индустрията.

Популярни

Още теми...