Славена Вътова и Катето Евро като ангел и демон в кухнята 

Точно преди Коледните дни, две от най-обичаните дами, майки и домакини – Славена Вътова и Катерина Евро започват своето ново приключение в дигиталното пространство като ще предложат на своите почитателки първия си концептуален влог, посветен на добрата храна, приятелството и удоволствието от живота. Уловката е, че докато Славена ще представя най-вече здравословни и модерни храни, Катето ще наблегне на всичко „вредно“, което обичаме от деца! Двете ще конкурират опита и възгледите си за пълноценно хранене, сблъсквайки в приятелски дуел две рецепти на една и съща кулинарна тема – питателната, разточителна и калорична храна, срещу здравословната й и обикновено вегетарианска, дори веган алтернатива.
Славена ще ви помогне да заместите ориза в едно ризото, тестото в една пица със здравословните им версии. Дръзките й предложения са вдъхновени от най-новите тенденции в храненето, посветени на градския човек в забързаната урбанистична среда, на младостта и енергията, но и съвестното използване на храната като ресурс, който има пряко отношение към опазване на околната среда. Катя ще ви изкушава с рецептите от дебелите готварски книги на майка си и баба си, когато здравословните манджи още не са били “изобретени”, а най-голямото семейно събитие е бил неделният обяд с близките в уюта, комфорта и топлината на дома.
Двете момичета ще ви поканят без задръжки в интимния си свят с разкази и спомени, каквито се споделят само между приятелки. Защото в “Рецепти за живота” Катя и Славена ще търсят новите си приятелки. За тях са подготвили и великолепни награди, първата от които ще бъде обявена още в първия епизод, който от  3-ти декември вече е наличен в платформата  YouTube .

Start typing and press Enter to search